25.10.2006, 17:14
|
|
Usta Yiğido
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884  
|
-->: --->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ
Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı
Bu yorum aynı fanatik fenerlilerin uefa kupasını alan gs'lilere başarınız tesadüf diyerek teselli bulmasına benzemiş...Yani sivas iyi oyun çıkarmadı Manisa kötü oynadı yada sivas kazanmadı manisa kaybetti anlamınamı geliyor????Bırakalım da bu yorumları manisalılar moral bulmak için kendi sitelerinde yazsın...Biz bu başarının gururunu paylaşalım...Saygılar...
|
Ben 35 seneye yakin futbolu cok yakindan takip ediyorum hic bir zaman futbola fanatik bir traftar gözlügü ile degil !!! objektiv ve gercekleri hic bir zaman gözardi etmeyen bir traftarim olmayacak bir duayada amin demem futbolda yenmek ve yenilmek icin öyle cok nedenler varki bazi takimlar bu avantajlarini cok iyi degerlendiriyor bazi takimlar bu avantajlarinin farkinda bile degiller ben hala idda ediyorum bizim cok süper bir fikstürü avantajimiz var örnekleri oynadigimiz maclarda acikca görünüyor bunlar bir tesadüf degil.... iyi ki fener, galatasaray, besiktasla bir hafta önce mac yapmis bir takimla karsilasmiyoruz türkiyede her sene sampiyonluga oynayan 2 tane takim var arasira besiktas katiliyor her anadolu takiminda oynayan futbolcunun hayali sakatlanmadan kart görmeden bu macta kendini TV.göstermek ve pazarlamak sansina sahip ve o takimlarin transfer listesine girmek 1 hafta sonra oynayacagi mac dururken nicin kendi gelecegini risk etsin oynamak varken maci niye tv de ya da sakat olarak trübünden izlesin futbolun belirli bir yasi var ve geleceklerini düsünmek zorundalar bunlar bir gercek dünyanin her yerinde oluyor benim görüs ve düsüncelerim katilmiyan arkadaslarimi saygiyla karsiliyorum
|
|
|