Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SERVET´E VİZE ÇIKTI...
Alt 03.11.2006, 17:58   #24
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1035 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: SERVET´E VİZE ÇIKTI...

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NOT= Su,an serveti satan en büyük ihaneti sivasspora yapmis olur her seyin bir sirasi var ilk önce hedef ligde kalmak lig sonunda takimin cikarlari icin ne gerekiyorsa yapsinlar. Senin düsüncene katilmak cinayet olur biz süperlige cikmak icin 38 yil bekledik bu bir yarim ömür demek bunu kaybetmek istemiyoruz .Seni düsüncenle yalniz birakiyorum 2.ci ligi istemiyoruz
Ben bu konuya sizin kadar karamsar bakmıyorum.
Servetin kişisel başarısı tartışılmaz, ama şunuda kabul etmeliyizki bizim Futbolcu standardımızın çok üzerinde bir futbolcu. Buda geçen yıl yerel ve ulusal basında sürekli başarılarından sözettiren Hakkı ve Hayrettin in bu sezon Servet in gölgesinde kalmasına yol açtı. Ayrıca Servet in satılması durumunda Murat Sözgelmez de kendini gösterme şansı yakalar.