Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: MAALESEF ŞANSIMIZ YANIMIZDA DEĞİLDİ
Alt 04.11.2006, 17:37   #9
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: MAALESEF ŞANSIMIZ YANIMIZDA DEĞİLDİ

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her hafta ne hikmetse oyun planı bozluyor peczenin ya bir günde sen boz rakibinin oyun planını yaa sen sadece baliliye göremi takım kuruyorsun ağır sahada mücadele etmek zorunda kalmışlar denizli kuru sahadamı mücadele etti.Adamlar bir sürü eksikle geldi hiçmi utanmadın ya sonrada bir kaç kişi yüzünden istafa etmeyi düşünmüyorum diyorsun senin bir kaç kişi değin insan sivasspora canını verir pecze efendi.Şimdi biraz onurun varsa çek git artıkkk....
Hala gercekleri görmek istemiyor veya göremiyor Allah insani futbol cahili yapmasin haftalarca bu sitede defalarca bu hoca ile olmaz diye yorum yapanlardan biride benim ama bazi arkadasalar hoca ile ugrasma hocami oynayacak daha takim oturmadi sanki bize geleli 3,4 sene oldu hocaya sans taniyalim artik ben yazmaktan biktim insani en cok düsündüren bazilari daha göremiyor cogu takimlar önlemini haftalar önce aldi bizimkiler kis uykusuna yattilar .... Yukarida yazdigin yorumlarina sonuna kadar katiliyorum ...Hakan kardes
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla