Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2
Alt 04.11.2006, 23:39   #53
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2

Alıntı:
GeCeVeMaVi58pRf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence servet satılmalı balili satılmalı yoksa sivassporun halı ıcler acısı olacak taraftar dıyorkı neden satılıyor satmasınlar pekı soruyorum taratraım dıye gecınenlere bursaspor 12bın kombıne saTARKEN stadını doldururken sızler neden 1000 kombıne bıle satamayan 7 milyon nufuslu sıvasın balılı ve servetın gıtmesınden yana olmuyorsunuz bırakın duselım 2.lige bence ozaman bır heyecan olur kımse taraftarlık taslamasın ve yonetımde ısını ıyı yapıyorum demesın ne yonetım olarak nede taraftar olarak super lıge yakısmıyoruz bu ısler sadece 1967 genc sıvassporlularla yurumez herkes elını vıcdanına koysun sıvasın taraftar kıtlesını bolmek ısteyen capulculara fırsat vermesınler ozellıkle yoınetım uyumasın ve gercek olan fakat kusturulen taraftarına sahıp cıksın server veya balılıden bırını satsın klube maddı destek olsun bence daha hayırlı olur bunlar sadece benım fıkrım...
[B][COLOR="Navy"]

Yaptigin yorumu cok dikkatli bir sekilde okumaya calisiyorum . Avartanin altinda ( 1967 Elazig traftarlar dernegi temsilcisi yazili ) ne demek oldugunu ögrenmek istiyorum .. " Bursa 12 bin kombine satti SIZLER 1000 tane bile satamayan 7. milyon sivasli .. SIZLER diyorsun sen galiba Elaziglisin ne servet nede Balili satilmamali su an 12 . ci hafta bitti 22 mac daha var her galibiyete federasyon para vermiyormu veriyor..nicin elindeki en iyi 2 adami satacaksin lig sonuna kadar topla puanlari al parayi ve süperligde kal o para degilmi yok kardes senin düsüncene katilmam imkansiz yok süperlige yakismiyoruz yazmissiz gec bunlari nicin yakismayacakmisiz Riza hocayi sivasin basina getirirsek süpeligde koclar gibi futbol oynariz ....Atilla .........
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır