Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
Alt 06.11.2006, 03:54   #41
sarkislali
Yiğido

sarkislali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarkislali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil --->: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

Su ön yargili yaklasimlari bir kere birakalim. Ben takimi simdiye kadar Bülent hocanin kurduguna inanmiyorum. O zaman Pecze geldiginden beri kuklaligi kabul etmis, salla basi al maasi diyerek herseye katlanmis, kisiliksiz bir insan yerine konuluyor. FB nin hocasi icinde benzer seyler söyleniyordu; yok futbol bilgisi yokmus vs., vs. Dururn bakalim Bülent hoca bu kadar aptalmi? O bilmiyormu atesten bir gömlek giydigini. Futbolun cekirdeginden yetismis, FB gibi güzide bir klübümüzün yillarca forvetinde oynamis. Gol krali olmus bir insan durup dururken neden kariyerini sokaga atsin. Su an Riza Calimbay gelse, takimi taniyana kadar devre arasi olacak ve biz dibe cöreklenecegiz. Bütün camiayi ben akliselime davet ediyorum. Bülent hocamizi destekliyelim. Bu sezonu onunla birlikte ligde kalarak tamamliyalim. Zaten ikinci devrenin ortalarina dogru durum acikliga kavusur. Eger olmazsa o zaman Riza Calimbay a yada baskasina, örnegin I.Kartal´a teklif götürülür.
Ben bu onurlu davranissindan dolayi Bülent hocamizi tebrik ediyor, kendisine basarilar diliyorum. Insallah bütün camia kenetlenir ve bu isin üstesinden geliriz.