Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım
Alt 07.11.2006, 22:24   #17
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SAYGILARIMLA SİVASLI VE SİVASSPORLU GARDAŞLARIM YİNE İKİ MAÇ YENİLDİ VE YİNE AYNI SENERYOLAR VE AYNI POLİMİKLER EĞER GERÇEKTEN HERZAMAN SİVASLI VE SİVASSPORLUMUYUZ NE OLDİ KİME YENİLDİ DENİZLİ VE ANTEPE BU KADAR TEPKİNİZ VARDA NEDEN ANTEP MAÇINDA BALİLİNİN POZİSYONUNDA PENALTI VERMEYE HAKEMLERİ YÜKLENMEDİNİZ ANTEP MAÇINDA SİVASSPOR KÖTÜMÜYDÜ HAYIR AMA BAZEN NE KADAR ZORLARSAN ZORLA OLMASZSA OLMAZ BUNUN ÖRNEKLERİ ÇOKTUR TÜRKİYEDE GS DEN İNAMOTO VE CARUSCA BEŞİKTAŞTA KALECİ RUUNYE AVRUPDA REAL BU HAFTA KENDİİ EVİNDE YENİLMEDİMİ DAHA BUNUN GİBİ BİRÇOK ÖRNEĞİ VAR NE OLDU VESTELE İKİ HAFTADIR NERDE O KADAR YATIRIM YAPILAN VESTEL GİBİ BİR DEVİN DESTEKLEDİĞİ TAKIM HERŞEY Bİ YERE KADAR BUNLAR İYİ GÜNDE YAZMAK LAZIM ATEŞE BARUTLA GİTMEK DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ATEŞİ İYİ GÜNDE EĞLENMEK İÇİN YAKIN Kİ KÖTÜ GÜNDE AKLA GELSİN GEÇEN SENE İLK YARI SÜPER OLAN SİVASSPORUMUZ İKİNCİ YARI KAÇ PUAN ALDI Bİ BAKIN LÜTFEN BUNUN İKİNCİ YARISIDA VAR VE BENDE DİYORUMKİ SİVASSPORUM DÜŞMEYECEK AMA BİZ İÇİMİZDEN DÜŞÜRMEYELİM YETER SAYGILARIMLA GARDAŞLAR
Gardaş çok güzel diyonda takım oynamıyor bu sene, nereye kadar susacaz kaldı ki kötü birşey yazmıyok ki burda, gayet doğru yorumlar yapıyorz, herşeye tozpembe bakmak esas bizi biterecek şeydir, eleştirel akılcı olmak lazım, yoksa bir bakmışız hooop yeniden ikinci ligdeyiz.Eleştiriler yerinde ve düzeyli ise sorun yoktur hatta doğruyu bulmamızı sağlar.
Saygılarımla
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla