Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım
Alt 10.11.2006, 18:37   #51
haydar70
Yeni Yiğido

haydar70 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 haydar70 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım

troxxo kardes sivasın durumunu iyi özetlemişsiniz.bazı arkadaslar sizi elestiriyor bu yazılanlara tahammülü olmayanlarda var ama sanal ortamda da olsa duruma elestirel bakmanız önemli taraftar olarak gözü kapalı fanatik biçimde yalnış yapılanları hos görmek olanıksız.hataları buplatformda birbirimizle tartışmayacaktıkta kimlerle tartısacaktık.herkes hep aynı seyleri yazıp çiziyor kimse takımın gidişi için doğru seyler söylemiyor takıma zarar veririz kaygısı var.
sonuçta bülent uygun gibileri demeçlerini verirken dikkatli olmak zorunda nede olsa bi camiayı temsil ediyor.bu güne kadar sivasın basındayken bi kaç işle birlikte uğrasıyor zaman gazetesi yazarı futbolcu menejeri takım ceosu antrenör ticaret erbabı ,kösesinde hep fenerbahçeden bahseder birgün de allah için sivastan bahset medyada yer almıyoz diye didiniyoz bizim adamımız bile bizden bahsetmiyor.ben kısaca bülent uygunu demeçlerinden dolayı tutarsız buluyom.bu kadar işi içine asıl işine nasıl yoğunlasacak anlatmalı bide adı futbolcu menejerliği ile anılan kaç antronör var bilmiyom her halde ilk bizim hoca.bi de bülent uygunun fenerbahçeciliği antifenerlilerin tepkisini bizim takımada yansıttığının varkına varması lazım haberlerde bülentin basarısız olmasını iteyenlerin yazısıyla dolu sivasın küme düşmesini istemeyenler bile bu adam basındaysa düşsünler diyor nedir bu antipati diye düşünmesi lazım.sonuçta zor bi dönemde geldi kendisi ve sivas için yapabilecelerini daha iyi yapması dileğiyle
haydar70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla