--->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
adam belgelerim var belgelerim var deyip durdu ama bence dise dokunur birsey ortaya koyamadi. sadece stüdyodakilerin bazilarinin gönlünden gecen seyleri söyledigi icin gaza getirildi durdu. ve de cok celiskili seyler söyledi. en güzeli de, güya sergen kendine ayrica 50 bin dolar istemis ama gercekte sergen mactan bi hafta önce trabzonsopr'den ayrilmis... telefon görüsmelerinde de hep araya biseyler sıkıstırmaya calisma telasi icindeydi. celiskilerden ilginc bi tanesi de the marmara otelinde trabzonspor'un kaldigi 6. kata arka taraftan cikmis. otelin güvenlik müdürünün dedigine göre bu mümkün degilmis. bi de samsun-fener macinda ali akdeniz fener'e "kazara" (!) gol atmis dedi herif nasil oluyosa. ya ben samsun-fener macini hatirliyorum, samsun canavar gibi mücadele etti, hele ilhan mansiz futbol oynamaktan ziyade terinin son damlasina kadar savasti. dogrusu samsun'un mücadelesini görünce ben tam tersini düsünmüstüm. tesvik vaad edilen trabzon, gs'ye 4-0 yenilmis. daha da babasi olayi organize ettigini söyledigi oktay da macin daha baslarinda 2 tane yüzde yüzlük goller kacirmis, hayret. demek ki paralari düsünmekten konsantre olamamis. bi de 8-10 futbolcu icin, hele trabzon'da oynayan futbolcu icin 250 bin dolar para mi ya? adam basi 25 bin.
eger şike yaptigi ispat edilirse fener'e en agir ceza verilmeli. ama samimi bir arastirma yapilirsa eminim, tek cezalandirilmasi gereken fener olmayacaktir. ligin yarisi gider herhalde. ama bana öyle geliyor ki ava giden avlanacak, birileri kendi kazdigi kuyuya düsecek.
Allah Sivasspor'u pisliklerden korusun...
|