Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.05.2005, 20:30   #2
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivas eski Valilerinden Gaziantep Valisi M. Lüfullah Bilgin

Alıntı:
Sivasspor’un Süper Lige çıkması nedeniyle Kutlama mesajı yayınlayanların başında Sivas eski Valilerinden Gaziantep Valisi M. Lüfullah Bilgin yer aldı.

İlimizde görev yaptığı süre içerisinde Sivasspor’a yaptığı maddi ve manevi destekler ile Yiğidoların gönlünde taht kuran Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, Sivasspor’un Süper Ligi garantilemesi ile kutlama mesajı yayınladı. 38 Yıllık bir özlemden sonra Sivasspor’un Süper lige yükselmesini gerçek bir Azmin Zaferi olarak değerlendiren Bilgin, mesajında; “Sivas’ın medar-ı iftiharı Sivasspor’un Süper Lige çıkmasını büyük bir heyecanla takip ettim. Mutluluğunuzu can-ı gönülden paylaşıyorum. Sivasspor’un Süper Lige çıkmasında emeği geçen her kademedeki görevlileri, yöneticileri, futbolcuları, Sivas sevdalılarını ve tüm Sivaslı hemşehrilerimi kutluyorum. Süper Ligde Sivasspor’a başarılar diliyorum”dedi.

Lütfullah Bilgin ilimizde görev yaptığı dönemde Sivasspor’un çağ atlamasında büyük katkılarda bulunurken, Sivasspor’a verdiği desteğin en büyük örneği ise mevcut Sivasspor tesisleri olmuştu.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır