Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.05.2005, 08:12   #3
tolga06
Acemi Yiğido

tolga06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tolga06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

KAPTAN Osman YILDIRIM başkanın açıklaması harika yıllardır endüstriyel futbol takımlarını tutan bu toprağın inasanları umarım bundan sonra kendi topraklarına yakışanı yaparlar.....Ve futbolu sadece ticaret olarak gören ve yıllarca Anadolu insanının kanını emen bu endüstri takımlarına dur demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Anadolu duruşu ile saf ve yalansız, mert duruşuyla bu toprağın insanlarının bu iğrenç pazara yeni bir nefes ve cesaret getireceğini ve bu işin sadece ticaret değil de kaybolan ANADOLU değer ve yargılarının yeniden canlandıracağının lokomotifi olarak görüyorum...Bu endüstri takımlarının tek derdinin Anadolu insanının emeğini çalmak ve futbolu futbol olmaktan çıkarıp sadece kendi şahsi çıkarlarına uygun olarak yönlendirerek işi çığrından çıkardığı bu dönemde ANADOLUNUN tam bağrından kopan bir güç olarak SİVAS SPORU kurtuluş olarak görüyorum..... Haydi YİĞİDOLAR bu pis oyunlara ve endüstriyel futbol anlayışına bir dur demek için sizi SİVAS SPOR a yani takımınıza destek yani toprağınıza yanınızdaki kardeşinize , yoldaşınıza, yarinize, ve daha ismini ne koymak istediğiniz bir sürü güzel değerler adına bu şehre bu takıma ve bu sevdaya gönül vermeye çağırıyorum....... ENDÜSTRİYEL TAKIMLAR BUDA SİZE: GÜNEŞ DOĞDU ARTIK......
tolga06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla