Konu: HEDEF 3 PUAN
Tekil Mesaj Gösterimi
HEDEF 3 PUAN
Alt 08.12.2006, 17:10   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart HEDEF 3 PUAN

Teknik Direktör’ümüz Bülent Uygun, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

HEDEFE YAKLAŞTIK

Uygun, “Sezon başında belirlediğimiz bir hedef vardı, 22-25 puan arasında. Dolayısıyla bu hedefe zorlu engebelerden geçmemize rağmen yaklaştığımızı düşünüyoruz” dedi.

Hedefe yaklaştık.
Sivasspor’umuzun Teknik Direktörü Bülent Uygun, sezon öncesinde belirlenen hedefe yaklaştıklarını söyledi. Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde gazetemize açıklamada bulunan Sivasspor’umuzun Teknik Direktörü Bülent Uygun, Erciyesspor karşılaşmasına da 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.
Uygun, “Sezon başında belirlediğimiz bir hedef vardı, 22-25 puan arasında. Dolayısıyla bu hedefe zorlu engebelerden geçmemize rağmen yaklaştığımızı düşünüyoruz” dedi.
Hafta sonunda yapılacak Turkcell Süper Ligi’nin ilk yarısının son karşılaşması olan Kayseri Erciyesspor maçının çekişmeli geçeceğini ifade eden Uygun, “Kayseri Erciyes’in son şansı, yenmek zorunda. En azından ikinci yarıya daha umutla bakabilmesi için. Bizimde ikinci yarıda daha güzel günler yaşayıp, girdaptan kurtulabilmemiz için bu maçtan puan almamız gerekiyor. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Onlarda, bizde kazanmak istiyoruz. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacağı düşüncesindeyim” dedi.

4 FUTBOLCU YOK
Musa Kuş’un kart cezalısı olduğunu ifade eden Teknik Direktör Uygun, Sergio, Ali Eren ve Cem Karaca’nın ise sakatlıklarının bulunduğunu söyledi. Bu futbolcuların dışında başka futbolcularda problem olmadığını dile getiren Uygun, “Bundan sonra önümüzde de iki tane kupa maçımız var. Bu iki karşılaşmada da denenmek üzere gelen diğer futbolcularımıza bakacağız” dedi.

FUTBOLCULARIMDAN MEMNUNUM
Son günlerde bazı yayın organlarında Sivasspor ile ilgili olarak asılsız haberlerin yer aldığını da ifade eden Uygun, kendilerinin herhangi bir açıklamada bulunmadığını söyledi.
Uygun şöyle devam etti: “Biz herhangi bir açıklamada bulunmadık. Ağzımızdan böyle bir söz çıkmadı. Futbolcularımın hepsinden memnunum. Sadece oynamayan ve şans bulamayan bazı arkadaşlarımız var. Bu 4-5 tane arkadaşımıza da kupa maçlarında şans gelecek. Kupa maçlarındaki performanslarına göre de onlar hakkında değerlendirme yapacağım. Bizimle birlikte çalışmak isteyen herkesle devam edeceğim. Onun dışında gitmeyi düşünen ve kupa maçlarında performansını iyi şekilde sahaya yansıtamayan olursa da onlarla masaya oturacağım, performanslarını daha iyi yerlerde sergileyecekleri bir takıma gitmelerini sağlayacağım” dedi.

SERVET’İ KAYBETMEK İSTEMİYORUM
Milli futbolcu Servet Çetin’in ise devre arasında Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağı yönündeki söylentilere de cevap veren Uygun, Servet’in istenmesinin güzel bir şey olduğunu ancak Servet’i kaybetmek istemediğini söyledi.
Üç takımdan Servet için teklif olduğunu dile getiren Uygun şöyle devam etti: “Beşiktaş, Trabzonspor ve Vestel Manisaspor Servet’i istiyor. Servet’in istenmesi güzel. Servet bize gelen 24 yaşında gerek davranışları, gerekse karakteri, futbol mantalitesi ve profesyonelliğiyle son zamanlarda gördüğüm en iyi futbolculardan bir tanesi. Dolayısıyla ben Servet’i kaybetmek istemiyorum. Çünkü benim takımımda bir güç ama bu transferde bakacağız hangi takım daha fazla Sivasspor’un ve Servet’in menfaatleri doğrultusunda teklif verirse ona göre değerlendirme yapabiliriz. Servet’in dediği de şu, ‘Ben sezon sonunda bile gitsem, Sivasspor’a para kazandırmadan gitmek istemiyorum. Burada mutluyum. Sivasspor’un menfaatine olacak her şey de ortak hareket etmeye razıyım’ diyor. Bu görüşlerinden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

yeniülke

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla