-->: HAKEM KURBANI OLDUK!
bu maç tam bir skandaldır..... maçın günü ve saati iki kez değişince ne oluyor neden bu iş bir bit yeniği mi var diye düşündüm, ve maalesef haksız cıkmadım, keşke cıksa idim. Maç ertelendi , çünkü cuma öğlen bursadan yalovadan eskişehirden ve ist dan gelebilecek yiğidoların elleri kolları bağlandı. süper lige cıkarken canakkale deplasmanında 3 bin kişi boşa gelmemişti bir hedef vardı inanç vardı. Ama bu maç satılıktır arkadaşlar buna inancım tam. cuma 14 de oynanan başka fortis maçı var mı, tamam kupaya önem vermeyelim ama neden biz iki ligi bir arada götüremezmiyiz bu kadar mı kötüyüz, küçük takımmıyız, akşam karşıyaka seyircisini gördük 13 otobüsle bursaya gelmişller, a takımla cıkan bursaya 2-1 yenildiler ama kök söktürdüler. biz neden 2.lig a takımına 3-1 yeniliyoruz ve iki de kırmızı kart görüyoruz. neden tüm yabancılar gidiyor, bursa-ankara-trabzon neden göndermiyor da biz gönderiyoruz. Ve EN CAN ALICI SORU bülent uygun neden maçtan önce hürdağana verdiği demeçte inegölü yenemeyen gider gibi çok anlamlı ve çok manidar bir söz söylüyor. bunu duyan hangi oyuncu oynar yaaaa allah aşkına.
beyler bu maç için alacağımız para 75 milyar mı neydi, bu para başka bir yerden bize geri geldi mi gelmedi mi, bu işler artık bilinsin. bizi madara etmeye kimsenin hakkı yokkkkkkkkk.
şimdi izliyorum gürol resmen kendini attırmış daha dk 45.... bu işte bir iş var beyler bilen buraya doğru gelsinnnnnnnn
|