Tekil Mesaj Gösterimi
--->: ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..
Alt 13.01.2007, 08:17   #6
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..

Alıntı:
AFK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla vali bey gerek dün gerekse bugünkü aciklamalari sonrasinda bana futboldan anladigi hissini verdi gercekten sivassporla alakali konusmalarinda da samimi ifadeleri yüreklere su serper cinsten tsk ediyoruz kendisine ve alt yapi konusunda gerekli bir cok seye deginmis baska söze ne hacet ... ?

kesınlıkle katılıyorum sıvasspora alt yapıdan kalıtelı adamların yetısmesı gerekıyo ama bunun ıcın yapılan calısmaları yeterlı bulmuyorum dıvrıgı spora bır cok genc adam alıp yollamalı bence sıvasspor suanda bıldıgımız tek gencler umut ıle bır ısım daha var genc mıllı takıma cagırılmıslardı gecenlerde ve sıvasspor bu oyuncuları a takıma almıstı genc kalecı hakan var bıde fatıh tutar bu arada 18 yasındakı genc sıvaslı oyuncu onur aydın (18) yasında ve gazıantep sporla anlasmıs bu arada bu oyuncu 400 kısı arasından bu gun genc mıllı takıma cagrıldı ıbrahım toraman gıbı bunuda kaptırdık ey sıvasspor at gozluklerını cıkar artık kendı amator lıgınden ne adamalr yetısıyo hem onlara maddı gelır sagla hem sıvasın cocuklarına sahıp cık hemde kasanı parayla doldur artık