Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASSPOR-1 VESTELMANİSASPOR-1
Alt 13.01.2007, 18:10   #7
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: SİVASSPOR-1 VESTELMANİSASPOR-1

Vestel Sivas'la Yenişemedi
Vestel Manisaspor, Antalya’daki dördüncü hazırlık maçında Sivasspor’la karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Mücadeleye Vestel Manisaspor hızlı başladı. 13.dakikada Sinan takımı adına mutlak bir pozisyonundan yararlanamadı. 15.dakikada Holosko’nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Sinan Vestel Manisaspor’u öne geçiren golü Sivasspor ağlarına bıraktı. 18.dakikada Selçuk’un ortasına Oumar kafayı vurdu, kaleci topu son anda kornere çeldi. 30.dakikada Musa’nın ortasına Anderson kafayı vurdu, top ağlarla buluştu: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. 55.dakikada Sezer ceza sahası dışından sert vurdu, top az farkla auta çıktı. 66.dakikada Mehmet Yıldız’ı vuruşunda kaleci Ufuk gole izin vermedi.

Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar gol getirmeyince 90 dakika 1-1 tamamlandı.

Sivasspor: 1
Vestel Manisaspor: 1

Hakemler: Suat Tıknas, Kadir Tanıyan, Durmuş Özkök

Sivasspor: Akın (Harun), Hasan, Servet, Hakkı, Hayrattin, Sergio, Serdar, Musa, Wolter (Balili), Anderson (Mehmet Yıldız), Yasir

Vestel Manisaspor: Fevzi (Ufuk), Şener (Enes), Ümit (Ersan), Burak, Kalabane, Uğur, Selçuk İnan, Sezer Öztürk, Oğuz, Holosko (Ahmet), Sinan Özkan

GOLLER: 15 Sinan, 30 Anderson

bu da baska bır kaynaktan artık her sey acıklıga kavustu