Tekil Mesaj Gösterimi
--->: UYGUN MUCİZESİ
Alt 07.02.2007, 17:04   #5
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Daumen hoch --->: UYGUN MUCİZESİ

Alıntı:
neyse ne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MURAT KARDEŞ MERHABA BEN OLCAY AKKUŞ.SENİ BİZZAT OLMASADA SİMAYEN STADDAN VE MAÇLARDAN TANIYORUM.SANIRIM Bİ GRUPTASIN VE O GRUPTA LAFI GEÇEN BİR KİŞİSİN.BU KİMLİĞİNE DAYANARAK SENDEN KENDİM VE SİVAS SPOR SPOR ADINA ŞU STADDAKİ ÖLÜ TOPRAĞI ATILMIŞ SYİRCİLERDEN BİZLERİ KURTARIN NASIL YAPARSINIZ NE EDERSİNİZ BİLMİYORUM AMA ŞU STADI ARTIK ÇOŞTURUN SEVGİLİ ARKADAŞIM.BU BENİM SEN DEN ÖZEL Bİ İSTEĞİM.(BUNU SENDEN İSTEMEMİN SEBEBİ TABİKİ MAÇ ESNASINDA SENİ GÖRÜYORUM VE NASIL ÇABA GÖSTERDİĞİNİ İZLİYORUM SENİ AYRICADA TEBRİK EDİYORUM SEN VE SENİN GİBİ TARAFTARLAR SAYESİNDE EMİNİM STADIMIZ ÇOŞACAK BAŞARILAR ARKADAŞ.AYNEN DEVAM ET.
ABi Ben Penaltı Hariç Hiç bir golü Görmuyorum..Sırtım Hep Stad A Dönük..

Bızımde Tek ıstegımız Tum Taraftarın (maraton) Takımını 90 dk. desteklemesıdır..takımız ıyı oynuyorken gole yakınken trıbunlerın suskun kalması bizleri çıldırtıyor..
bende elimden geldiğince Birşeyler yapma gayreti İçerisindeyim Ve Bu gayret İnşallah Yasadıgım Sürece Devam edecek..!!

Bİz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ Olarak, Sivassporumuzu sadece iç Saha Deil ..!! TUM DEPLASMAN lardada Yanında OlDuk VE allah Izın verırse Olmayada Devam edeceğiz..

İnanın maddi imkansızlıklar ne derce olursa olsun dernek olarak SİVASımızı Ve Sivassporumuzu En İyi Şekilde Temsil etmeye Devam edeceğiz.!!

Saygılarımla....
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla