Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SAMİ AYDIN İLE RÖPORTAJ
Alt 07.02.2007, 20:54   #17
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: SAMİ AYDIN İLE RÖPORTAJ

Alıntı:
SivasSpor.com Nickli Üyeden Alıntı
Taraftarımız zaman zaman bizi mutlu ediyor zaman zaman da hayal kırıklığına uğratıyor. Neden hayal kırıklığına uğratıyor derseniz, konuşmamızın başında sahiplenme ile ilgili konuşmuştuk, Sivas 300 bin nüfuslu bir şehir ve bu 300 bin nüfusun en az % 50 si futbolu çok seviyor. Bizim stadımız maksimum 15 bin kişilik bir stad. Dolaysıyla 15 günde bir Sivas’ta maç oynanıyor, her maçın dolu tribünlere karşı oynaması Sivasspor’un gücüne güç katacaktır. Burada taraftarımızın biraz daha özverili olmasını bekliyorum. Sivasspor’a karşı sorumluluğunu yerine getirme noktasında biraz daha cömert olmasını bekliyorum. Bu anlamda bazı maçlarda beklediğimiz taraftarı bulamıyoruz. Bu Sivas’ın büyüklüğüne yakışmayan bir durum. İnşallah bundan sonra bu başarılı sonuçlar geldikçe o sorun da ortadan kalkacaktır.

>>>>>>< SAYIN BAŞKANA ZAMANINI AYIRDIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VE BU RÖPORTAJI YAPAN GÜNER KARDEŞE TEŞEKÜR EDİYORUM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VE BENİM OKUYUP BEĞENDİĞİM GERÇEK BÖLÜMÜ BURASIYDI VE KOPYALADIM İNŞALLAH 15 GÜNDE BİR OLAN MAÇLAR 15 BİN KİŞİYE OYNARIZ HADİ HAYIRLISI ( BU ARDA ERCİYES TARFATARIN GÜCÜNÜ BİLDİĞİ İÇİN BU HAFTA BİLETLERİ 1 YTL YAPMIŞ ) TARFATAR 12 ADAM UNUTMAYIN ARKADAŞLAR SAYGILAR <<<<<<<<<<<<<<<