DUYGUSALLIĞA YER YOK!!
Bülent Uygun, Sakaryaspor'un acil puana ihtiyacı olduğunu, maçın Sakarya'nın cezası nedeniyle seyircisiz oynanmasının ise kendileri için önemli olmadığını belirtti. Bülent Uygun şunları söyledi:
"Seyircisiz oynaması avantaj gibi gözükse de fark etmiyor, Sakaryaspor'un seyircisi Türkiyenin en iyi seyircisidir. Avantaj gibi gözükse de degildir. Eski Sakaryaspor'lu olmam açısından bakarsanız, ben hayatım boyunca duygularımı profesyonellik anlamında kasaya kilitledim. En iyisini yapmaya calıstım. Sakaryaspor maçı da spor dısında özel yeri vardır. Müsabaka olduğunda olmaz. Duygusallık anlamında Sakaryaspor için, şehir için yapalım. Bu konuda duygusal anlamda seviyorum. Sakaryalı olmaktan da gurur duyuyorum"
Takımda Cem Can'ın sakatlığı bulunduğunu ve tedavisinin sürdüğünü kaydeden Uygun, kasığında problem bulunan Servet'in de milli takım doktorlarının kontrolünde olduğunu belirterek, "Bunun dışında herhangi bir problemimiz yok. Petkoviç de Balili de bu akşam milli takımdan dönüyorlar. Onlar da yarından itibaren kampa katılacaklar" diye konuştu.
Öte yandan kırmızı-beyazlı ekipte Cem Can ile Servet sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almayacak. Sivasspor'un Sakaryaspor karşısına Petkovic, Hayrettin, Murat, Mehmet Hocaoğlu, Fransergio, Colosimo, Yasir, Musa Kuş, Serdar, Balili ve Mehmet'ten oluşan kadroyla çıkması bekleniyor
|