Tekil Mesaj Gösterimi
--->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Alt 14.02.2007, 02:17   #20
sadece_58
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sadece_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok dogru tespitlerde bulunmuşsunuz.Olaylara sportif etikler açısından bakmanıza memnun oldum.
Bunların yanında bülent uygun'un geçen senelerde takımımızda bulunmasına şiddetle karşı geliyor ve bir an önce uzaklaştırılması gerektigini söylüyordum.
Teknikdirektörlük koltuguna oturdugu gün bakış açım haliyle degişdi ve tam tersine başarılı olacagı kanaati oluşdu kendimde; şu nedenlerdendir ki:
Teknikdirektör oldugu takdirde,
-Birçok futbolcunun transferini kendi gerçekleştirdiginden.
-Özellikle yerli futbolcuların duygu ve hislerine hükmedebileceginden.
-O hafta oynanacak maçın atmosferini iyi analiz ederek ve medyatik olan teknikdirökterler gibi etki altında kalmadan maç kadrosu kurabileceginden.

Bu ve buna benzer nedenler yanında kendisini ispatlama ortamı eline geçmesi,önünde teknikdirektörlük için aşama yapabilecegi tarihi bir fırsat olması ayrıca kamçılayan etkendi.
Bence bu nedenlerden dolayı, özelliklede diger yerli teknikdirektörler gibi kısa yoldan başarı basamaklarını birden tırmanmak gibi kumar oynamadıgı için başarılı olmuşdur.
....(Ne yazıkki son on yıldır türk futbolunda her ne hikmetse teknikdirektörler Fatih terim isminden, futbolcular ise Hakan şükür ismini kullanarak prim yapma peşindeler, inanıyorum ki Bülent UYGUN Fatih terim'i aramamışdır.Sadece alışagelen medyatik açıklama yapmak için veyada sakarya maçı sonrası T.F.F. ile ilerisinde cezai nedenleri yumuşatmak için böylesi bir açıklama yaptı.)
kusurabakmayı ben bir sivasspor tarraftarı olalak bu sülemişinize katılmı yorum
sadece_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla