Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Alt 14.02.2007, 13:05   #35
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haginin teknik direktörlük kariyeri iyi olmayabilir ama kendisi İstanbul takımlarından FB taraftarı olmama rağmen gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolculardan birisidir ve Galatasarayın başarısının altında en usta isimler bile HAGİ'nin daha fazla önemi olduğunu vurgularlar.Milan ise Fatih TERİM'e iki beden büyük geldi Taşıyamayacağı anlaşılınca,başarısız sonuçlar neticesinde birkaç hafta sonra gönderildi.Avrupalılar din işleri ile dünya işlerini çok iyi ayırtederler,bizim gibi değildirler o konuda...İsviçre maçını söylemeye gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor.Teknik direktör kariyeri iyi olan iki isim vardır doğru ve bu isimler çıtayı yükseltecektir.Biri Milli Takımımızı Dünya Üçüncüsü olmasını sağlayan Şenol GÜNEŞ-en tepedeki isimdir-diğeri ise Süper Kupayı kazanmış, Süper Lig de Galatasaray ve Beşiktaşı şampiyon yapmış Mircea LUCESCU.Zaten Milli Takımı satan birisinden ne beklenir,malum olaylar sonrası istenmediği halde halen Milli Takımın başında durması ne kadar gururlu olduğunu! gösteriyor.Federasyonun en büyük hatalarından birisi de budur zaten.Zaten kişilerin backgroundları herşeyi gösteriyor olumlu olumsuz yanları ile,ister yurtiçinde ister yurtdışında kimin ne olduğunu herkes biliyor
Hagi'nin futbolculuğuna sözüm yoktur. Ancak Hagi'yi oynatan ve O'na değer kazandıran Fatih Terim'dir.Hagi'nin karakterini de Kayseri'de gördük ayrıca... Milan'ın büyük geldiği konusuna katılmıyorum çünkü Milan'dan ayrıldığı dönemde başarısızda değildi. En iyi iki tenik direktörden kastım doğru biri Şenol Güneş'ti ancak diğeri Lusescu değildi Fatih Terim'di.Lucescu'ya bu denli değer vermeniz yabancı hayranlığını akıllara getiriyor. Terim'in başarılarını görmezden gelmek açıkçası düşman olmakla açıklanır. Hangi takım taraftarı olduğunuz beni ilgilendirmez ancak Türk Milli Takımına 96 Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı kazandırmış ve ilkleri gerçekleştirmiş olan bir teknik direktöre haksızlık yapmanız gerçekten düşündürücü.Bugün Milli Takım iyi yerlerde ve ise bu Piontek'ten sonra göreve gelip aynı şekilde devam eden Fatih Terim'in eseridir. Eğer biraz daha konuşsak Terim'in teknik direktör olmadığını bile iddia edeceksiniz.- ki bu duruma bu sözlerinizden sonra şaşırmam.- Federasyonun şu anda yaptığı en iyi iş Terim' göreve getirmekti çünkü başka hiç kimsenin etrafında birleşemeyecekti Türkiye. İstenmediği konusunda ise eğer istenmese Federasyon görevden alırdı. Bana bazı gazetelerde okuduklarınızla konuşmayın basından dert yanan sizsiniz onların ağzıyla konuşan yine siz.