14.02.2007, 13:05
|
|
Usta Yiğido
525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Hagi'nin futbolculuğuna sözüm yoktur. Ancak Hagi'yi oynatan ve O'na değer kazandıran Fatih Terim'dir.Hagi'nin karakterini de Kayseri'de gördük ayrıca... Milan'ın büyük geldiği konusuna katılmıyorum çünkü Milan'dan ayrıldığı dönemde başarısızda değildi. En iyi iki tenik direktörden kastım doğru biri Şenol Güneş'ti ancak diğeri Lusescu değildi Fatih Terim'di.Lucescu'ya bu denli değer vermeniz yabancı hayranlığını akıllara getiriyor. Terim'in başarılarını görmezden gelmek açıkçası düşman olmakla açıklanır. Hangi takım taraftarı olduğunuz beni ilgilendirmez ancak Türk Milli Takımına 96 Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı kazandırmış ve ilkleri gerçekleştirmiş olan bir teknik direktöre haksızlık yapmanız gerçekten düşündürücü.Bugün Milli Takım iyi yerlerde ve ise bu Piontek'ten sonra göreve gelip aynı şekilde devam eden Fatih Terim'in eseridir. Eğer biraz daha konuşsak Terim'in teknik direktör olmadığını bile iddia edeceksiniz.- ki bu duruma bu sözlerinizden sonra şaşırmam.- Federasyonun şu anda yaptığı en iyi iş Terim' göreve getirmekti çünkü başka hiç kimsenin etrafında birleşemeyecekti Türkiye. İstenmediği konusunda ise eğer istenmese Federasyon görevden alırdı. Bana bazı gazetelerde okuduklarınızla konuşmayın basından dert yanan sizsiniz onların ağzıyla konuşan yine siz.
|