Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BU TARAFTARA YAZIK!
Alt 18.02.2007, 21:44   #6
By_SerSeri
Yeni Yiğido

By_SerSeri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By_SerSeri Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BU TARAFTARA YAZIK!

Oncelilkle bugunki olanlardan dolayı Stad görevlilerini kınıyorum Bugun oglen atatürk heykelinde merkez tayfa olarak toplandık bayada kalabalıkdık ortalık bayram yerıydı adeta guzel ortamdı neyse stada dogru yuruduk buyuk otelin orda baskanımızda geldı yanımıza ve hepınizde gireceksiniz maca dediler ögrencilere ücretsiz diye burda okadar yazdılar cizdiler.Neyse oraya gittik baya kalabalıgız kargasa izdiham millet birbirini eziyor stadın kapalı yanındaydık kapıları cok gec acdılar ustelık gorevlilerden o kadar kufur yedık ve bilet kalmadı dıyerek bılet alamadık sonrada polisler tarafından itildik kargasa tartısma yasadık herkes duvardan atlamak zorunda kaldı dısarda 50yada 60 kısı kaldık her sekilde bu insanlar stada sıgabılırdı ama bıze yer kalmadı dendi neyse yinede gitmedik bekledil 2.yarı basladı duvardan atladı bazı arkadaslarım bende atladım ıcerde guvenlık elemanları halada benı cıkarmaya calısdı zorda olsa 70.dakıkada maca gırdık.Bugunki olanlardan sonra merkez tayfadan 25 kisi haftaya macda yok!!!Sizleri kınıyoruz eger ucretsız degılse burda ogrencılere ucretsızdır dıye yazmayacaksınız.Bundan sonraki maclarda bizler yokuz bugun biletimde vardı ama oylede almadılar yırttım attım ne ise yararki o kadar rezillikden sonra.Son Sozum Bu Taraftara Yazık !!!
By_SerSeri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla