[size=2]Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...[/size]
|