Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.05.2005, 15:49   #96
yengec34
Yeni Yiğido

yengec34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yengec34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Sariyerliyim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kral58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sariyerliyim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Sen tabiki Sarıyer taraftarı olduğun için sadece Sarıyerin yetiştirdiği futbolculardan bahsedebilirsin.Diğer İstanbul kulüblerinide sahipleneceksen Sarıyerliyim deme...Bizim Sivas Demir spor,Divriği spor Sivas DSİ demediğimiz için...
Ayrıca benim amcam Sivas DSİ DE çalışıyor ve İ.Toramana verilen pirimlerde onunda parası vardır.Helal olsun.Bilmem anlatabildimmi.
BEN SADECE SARIYERLİLERİ SAHİPLENİYORUM ZATEN :wink:
hem sana ne oluyo sarıyerlileri sahiplenmek sana mı kalmış bi tek sarıyerli senmisin hem sen kimsin sarıyerlileri sahipleniyosun bu sitede senden başka sarıyerli bi ben varım ama ben sivaslıyım sadece evim sarıyer armutluda bundan sonra kimseyi sahiplenmeye kalkma öyle bi yetkin de yok zaten olsaydı bile ben burada alırdım yetkini
[size=7]ÖFKE GELİR GİDER, KELLE GİDER GELMEZ[/size] anlamışsındır herhalde ne demek istediğimi eeee okumuş OĞLAN ın hali başka oluyor naparsın
ÇOK KORKTUM ALTİMA SIÇTIM İNAN... :lol: :lol: :lol: :lol:
ORDA BAHSEDİLEN SARIYERDEN YETİŞMİŞ TOPCULARDİ CUNKU ELEMANLA O KONU HAKKINDA KONUSUYORDUK AMA SEN DALDIN ARADAN LAFI KICINDAN ANLADIN AL İŞTE BİR EZİK CAHİL HAREKET DAHA....
bende dıyorum bu koku nerden gelıyor ulen sarıyerlı demek altına kacırdın haa. su dok len su dok sıtede kokmaya basladı ben kacam barııııı :lol: :lol: :lol:
yengec34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır