25.02.2007, 20:45
|
|
Yiğido
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Rehavet ve doymuşluk duygusunun bir takımı başarısızlıa götüren en büyük etmenler olduğunu önceki yazılarımda belirtmiş ve Sn.Bülent Uygun'un takıma kattığı ivme ile Teknik direktörlüğü ve Menejerliği arasında tezat olduğunu Menejerliğindeki başarısızlığının (Transfer politikaları ve sonuçları) aksine teknik direktörlüğünde son 2 maça kadar başarılı olduğu bir gerçek.
Son iki maçtaki başarısızlı bence doymuşluk, Rehavet ve transferlerdeki başarısızlığın devam etmesidir.
Oyuncularımız canlarını dişlerini sıkarak düşme korkusununda etkisiyle büyük başarılara imza attılar.
Kurtulduklarına inandıkları bir yere geldiklerine sevinerek rehavate ve doymuşluğa ulaştılar yani amaçsız kaldılar. Amaçsızlıklık kadar kötü bir şey yoktur, rüzgar nereye eserse oraya sürüklenirsin.
ve en önemli etkenlerden biri 2 yıldır sağlıklı transferlerin yapılmaması ve alınan futbolcuların çoğunun geri gönderilmesi burada da en büyük hata maalesef Sn. Bülent Uygun'a ait.
Sn.Uygun Transfer yapmış olmak için transfer yapıyor, takımda direk oynayabilecek oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncular yerine hangi kıstaslara göre alıyor bilmiyorum, aldığı oyuncuların çoğu başarısız çıkıyor.
İvan ve Colossimo , Hilmi Mıhçı çok övülerek alındı ,ancak görebildiğim kadarı ile takıma vasatın üstünde bir katkıları olmuyor, lig bitmek üzere mi katkılarını görmeye başlayacağız.
Bakın Konyasporun teknik direktörü Nurullah sağlam ne güzel demeç vermiş,öncelikle birbiriyle kaynaşan takım ruhuna sahip,savaşçı bir ekip oluşturduk diye, detaylara girmiyorum ancak,Teknik direktörlük ve transfer politikası budur işte.
Son haftalardaki başarılı sonuçlar ve geldiğimiz yeri göz önüne alırsak taraftar olarak kredileri elbetki devam ediyor, bakın Antalya Fenerbahçeyi yendi, deplasmanda güzel oynayan takımımız neden yenmesin. Bu hırs ,motivasyon ve kazanma arzusunun takıma aşılanması lazım.
Yoksa çıkışa geçmemize neden olan düşme korkusunu tekrar yaşamamız mı gerekiyor ki Savaşalım ve tekrar maç kazanalım.
|
Sn:GÜRÜNLÜ Abi:Görüşlerinize canı gönülden Katılıyorum... Öwe Öwe Anlata anlata bitiremedikleri Adamları Görüyoruz....Giden geleni Aratır ....Chatkowu maradona bile yaptılar duy Sesimi FATİH bEnim 1 Saat Kafamı Yedin Cahtkow için duy.....Anlata anlata bitiremedin.............+58Abi internette gezdim chatkow böyle böyle diyen benmiydim Yda 58 numara üzerinde 58 weririm
|
|
|