26.02.2007, 10:33
|
|
Tecrübeli Yiğido
203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: MERKEZ TAYFA
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
İlk önce dün tribüne gelerek takımına destek veren tüm Yiğidolara teşekkür ederiz.Dün taraftarlar olarak özellikle başta ben olmak üzere yönetimimizle konuşarak bir karar aldık.Bu karar da şu idi...
Bundan sanra grup mevkumu gözetmeksizizn bütün gruplar HAVUZ TARAFI KALE ARKASINDA toplanacak.Bu kısımda herkes yanyana olacak.1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği,Merkez Tayfa ve Çılgınlar58 Grubu omuz omuza olacak.Çünkü grupların daha üstünde bir kurum var ki o Da SİVASSPOR dur.Önemli olan Sivassporun başarısıdır.
Dün bu uygulamayı başlatarak Merkez Tayfa ve 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ve Çılgınlar Aynı tribünde omuz Omuza gelerek takıma destek oldular.
Bundan sonra bu sitede veya herhangi bir sitede bu tür taraftarların arasını açacak polemiklerin olmasını istemiyorum.Ben bütün hepsinin abisi olarak bundan sonra görev başındayım.Merkez Tayfa da Çılgınlarda 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği deartık stadyum da bir bütün dür.
Bu olaya yönetim de büyük destek veriyor.
Dünkü maçtada bu olguyu gösterdik.Dün biraz Çılgınlar tam olarak bu işe yanaşmadılarsa da bundan sonraki maçlardada onlarda aramızda olacaklar.
Bundan sonra Sivas tribünü ile alakalı bir sorusu olan ilk muhatap olarak beni arasın.
Dünkü tribündeki bütün yiğidolar teşekkür ediyorum.
SAYGILARIMLA...
|
Arkadaşım aldığınız karar sivasspor türübünleri için bir devrimdir.Sizi tebrik ederim sonuçta amaç sivassporu desteklemek ise ayrılıp her kafadan bir ses çıkmasına gerek yok.tek yürek tek ses olmamız gerek sizin birliğiniz maraton türübününü de atşledi ilerleyen haftalarda sayınızı çoğaltırsanız statda süper ambians olur çünkü sizize karşılık vermek için maraton da hareketleniyor.Çılgınlar bir ara yanınıza geldi ama sonra ne oldu ise geri ayrıldılar.Bu arkadaşlarada seslenmek istiyorum birlik olun hepinizin amacı aynı bölünüp gücünüzü düşürmeyin birlikten hep kuvvet doğmuştur unutmayın.Size başarılar.