ONURLARIYLA SAVAŞTILAR.
Başkan Mecnun Otyakmaz “Oyuncularımız onurlarıyla mücadele ettiler. Hepimiz hakkında şüpheler vardı. Ama Sivasspor΄un şerefi, onuru, namusu bize teslim edilmişti. Aleyhte düşünenlere gerekli cevabı verdik΄΄ dedi.
Fenerbahçe maçı sonrasında görüşlerini dile getiren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnur Otyakmaz, takımının çok iyi mücadele ettiğini belirterek, ΄΄Muhteşem taraftarın yoğun baskısı altında kaybedebileceğimiz de bir maçtı. Oyuncularımız onurlarıyla mücadele ettiler. Hepimiz hakkında şüpheler vardı. Ama, Sivasspor΄un şerefi, onuru, namusu bize teslim edilmişti. Aleyte düşünenlere gerekli cevabı verdik΄΄ dedi.
UYGUN "GURUR DUYDUM"
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, Fenerbahçe’nin beraberliğin arkasına sığındığını ve esame listesi ile ilgili ortaya yanlış iddialar attıklarını ve başarıyı gölgelediklerini kaydederek “ esame listesinde yedek görünen fakat ilk 11΄de oynayan Gürhan΄ın yanlışlıkla yedek yazıldığını ileri sürdü.
Uygun, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, bir gazetecinin ΄΄Esame listesinde ilk 11΄de Serdar vardı, fakat sahada Gürhan΄ı gördük. Neden böyle oldu?΄΄ şeklindeki sorusuna, ΄΄Yok o size yanlış bildirilmiş de olabilir. Belki yazan arkadaşlar da önceki haftalarda Serdar oynuyordu, o yüzden yazmıştır. Benim listemde Gürhan vardı. Bugün Gürhan gerekeni sahada verdi΄΄ dedi.
Sivasspor olarak her zaman mantalitelerinin futbolun güzelliğini sahaya yansıtmak olduğunu kaydeden Bülent Uygun, şöyle devam etti: ΄΄Hangi takımla oynarsak oynayalım, hep kazanmak, dikine oynamak, savaşmak, mücadele etmek ve fair-playdan asla ödün vermeden rakibi yenmek isteyen bir bir takım yaratmaya çalıştık. Bugün de aslanlar gibi sahada mücadele eden kardeşlerim vardı. Fenerbahçe çok büyük bir takım. Böyle bir deplasmanda bir puan almış olmamız mutluluk verici. Ben yıllarca burada oynadım, şampiyonluklar yaşadım. Seyircilerin gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.΄΄
Bülent, sakat olan kaleci Petkoviç΄in iğneyle sahaya çıktığını da kaydetti.
SERVET "ŞANS ONLARDAN YANAYDI”
Basın toplantısına katılan Sivassporlu futbolculardan Servet, beraberliğe sevinemediklerini belirterek, ΄΄Çünkü bugün galip gelebilirdik, biraz daha şanssımız olsaydı. Sonuçta böyle bir deplasmandan bir puan almakta iyiydi. Golde Gürhan çok iyi kesti, beni Can tutuyordu. Can, iyi bir savunma oyuncusu yan toplarda da etkili. Bir anlık dalgınlığına geldi. Lugano ve Edu da olsa fark etmezdi΄΄ diye konuştu.
|