13.03.2007, 10:25
|
|
Yiğido
125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: -->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı
Birliktelik güzel,
Biz CÜSSKB olarak Taraftar Dernek ve Gruplarıyla birlikte olacağız dedik ve sözümüzde durduk.
Yalnız, yerel basının CÜSSKB yi görmezden gelmelerinede üzülüyorum doğrusu.
İlk defa CÜSSKB olarak tribündeydik ve gençlerimizi motive etmek açısından Üniversite desteğinin belirtilmiş olmasını isterdim.
|
Bayan-erkek tek yürek Sivasspor konusunda dayanışma olması çok güzel ve bu dayanışmanın çoğalarak sürmesini diliyorum.Kendini Sivasspor taraftarı olarak gören çekirdekçilerin ve bazı şahısların ders alması gereken bu konuda Aynur Hanım boşuna üzülmemeniz gerektiğine inanıyorum.Binlerce kişiye ulaşan www.sivasspor.com da site yönetimi duyarlılığınızın ve bu konuda bilinçli bir zihniyeti sahip Sivasspor yönetimi de etkinliklerinizin farkındadır .Kanımca Sivas da yerel basının samimi olmadığına inananlardanım.Belki katılırsınız belki de katılmazsınız Sivasspor haberlerinde ve yorumlarında gerçekten Sivas için düşünerek yazdıklarına inancım yoktur.Aktivitelerinizin 1967 GTD,Merkez Tayfa,Çılgınlar 58 ile artarak sürmesi dileğiyle,mutlaka ulusal basın da özellikle Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında yer alarak gururlandıracağınıza eminim.
|
|
|