Alıntı:
nazimgulturk Nickli Üyeden Alıntı
HAKEMİN ALDIĞI PARA SENİ İLGİLENDİRMEZSE MAÇ İZLEME O ZAMAN AYRICA DAĞDAKİ YİĞİTLER EMEĞİNİN KARŞILIĞIN VERİYOR AMA HAKEM YAPTIĞI İŞİN KARŞILIĞINI ÇOĞU ZAMAN VEREMİYOR......
HAKEM KOŞMAZSA KONDÜSYONU YOKSA NE ANLADIM BU İŞTEN FAULÜ NASIL GÖRECEK KİMİN NE YAPTIĞI NASIL GÖRECEK ASIL SAÇMALAYAN SENSİN LAFINI BİL DE KONUŞ........
***REİS 58***
|
bak kardeş benim bu sitede herkes bilir cümlelerimi seçerek ve hissettiğimi yazarak konuştuğumu ve yazdığımı?tamam hakemler kondisyon eksikleri olabilir,hakemlerin aldfıkları paralar çok miktar da olabilir bu cümlelerinden dolayı yüzde yüz senden yanayım?tamam eksiğimiz çoktu olmadı yenildik?peki konya ve antalya maçlarındaki malubiyetlerimiz yine hakemin arkasına sığınarak bi şeyler sölersek insanlar yanlış anlayabilirler?bana göre bülent hocam 3 büyüklere karşı takımı mükemmel hazırlıyor ama bizim ayarımızdaki takımlara karşı nedenserahatça galip gelemiyoruz ve malub oluyoruz?bende diyorum ki ankarayı yenemiyosun madem kapanacaksın zamnında kontra ataklarla gol arayacaksın,zaman geçieceksin,nede olsa deplasmandasın?askerlerimizi bu 2 maçtadır bülent hoca sölemekte tamam iyi niyetli kesinlikle ama her maçta sölenmesi yanlış?bu ülkede herkes işini yapacak,dağda asker ülkeyi koruyacak,sahada hakem efendice maçını yönetecek?ayrı konular bunlar??