Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Mehmet Yıldız Bugün Oynayacak mı?
Alt 28.03.2007, 18:30   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Mehmet Yıldız Bugün Oynayacak mı?

Bügün M.Yildiz oynayacak !!!!!!!!! .Fatih hoca oyun planinda son anda bir degisiklik yapmassa .Norvec gibi Takimlarin cok güclü fizikleri ile defansta oyun kurmamalarini bozmak icin Ne Tümer nede Gökdeniz bunu yapabilir Hakan eski hakan degil kosan presle rakibi bunaltan biri suan degil yasi iyice ilerlediginden yapmasida beklenemez. Bunu Milli takimda yapacak tek kisi var MEHMET YILDIZ... Hakan Sükürün Alternativi yok diyorlar Iste size. Mehmet Yildiz .Bir kac sene sonra M.Yildizin Alternativi Türkiye arayacak . Iyiki bizdesin M.Yildiz Insallah yönetim elini cabuk tutup Mehmetin kontratini 3,4 yill uzatir. Sivassporda fazla kalmayacagi kesin o zaman sivasspor kazansin ....

Not : Bazi Arkadaslar Kimin oynayacagi önemli degil diyorlar. Ben katilmiyorum, Sivassporlu M.yildizin ilk 11 de oynamasi Sivasspor icin cok önemli !!!!! . Cünkü Sivassporda oynayan diger futbolculari kamcilayacaktir ve ek bir motivasyon olacaktir diger arkadaslarida Milli takimda oynamak icin neleri var neleri yok sahada vereceklerdir,Bundan kim karli cikacak tabiki Sivasspor ve Milli takim....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla