08.04.2007, 08:54
|
|
Usta Yiğido
14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 
|
-->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Sana bayadır dikkat ediyorum da sen esasında hep ortalığı geren bir arkadaşsın.Bizde zaten küfürü haklı göstermiyoruz...Dikkat ettiysen bir önceki içeride oynadığımız Bursaspor maçında bizim bulunduğumuz tribünden bir tek küfür çıkmadı ama bu maçta oldu.Ama sadece bizim bulunduğumuz yerde mi oldu hayır...Maraton tribünü ve tribünlerdende küfürler oldu.Fakat şöyle bir istisnai durum var bu maçta...Kayserili taraftarlar Nasıl öldürdük 41 ..ne'yi diye tezahürat yaptı.Bu tezahüratlara karşılık vermeyecek Sivasta hiçbir babayiğit ben göremiyorum.Bu maçta tribünde 1967 yılında olmuş olayda vefat eden insanların yakınlarıda vardı ve bu tezahüratları Kayserililer yaptılar.Bu tezahüratları sen duysan ne yapardın...Biz elimizden geleni yaptık küfür olmaması için ama böyle bir durum olunca hiçkimseyi zapdedemezsin...Neyse yinede Saygılar....
|
Serhan kardeşim yorumumu bu satırları okumadan yazdım, eğer bunları okuyarak yazsaydım senden farklı şeyler yazmazdım,ben 1967 genç taraftar derneği ve diğer derneklerimizin sağduyusunun farkındayım.
Bizler SİVASlılar MERT insanlarız NAMERTleride sindiremiyoruz içimize işte,bende stadta olsaydım,ben ki çoğukez soğukkanlılığımı muhafaza ederim sizden farklı hareket etmezdim,hakikaten bir SİAVSlıyı alnından kaşıyacak,yaralayacak,hatta katil edebilecek bir söz söylemişler.
O yüzden ne kadarda çirkin tezahurata hayır desekte gerektiğinde inceldiği yerden kopsunda diyebiliyoruz.
Bizleri daha doğrusu beni temsil ettiğiniz için SAĞOLUN!
|
|
|