--->: SİVAS´DAN AYRILAMAM!
Yaw 42 yaşındayım .İstanbula 20 yaşında geldim. 20 yaşına kadar yemin ederim size güğnümün 12 saati 4 eylül stadyumunda geçerdi. Amatir futbıolda oynadım. O zamanda dolayısıyla sivasspor maçlarını kaçırmazdım. O dönemde iç,ip içip maçlara gelip futbolculara tezahuratla destek vereceklerine güngörmemiş küfürler ederlerdi kendini sivaslıyım sanan zavallılar. Düşünüyorum da mehmet yıldıza veyaa başka bir futbolcusuna küfür ediliyorsa günümüzde kimse SİVASLIYIM DİYE ÖVÜNMESİN.yazık yazık.22 yılda hiç modenleşmemişiz,hiç kendişmizi geliştirmemişiz. Sivasta maça gidipte bu tür küfür edenleri eleştirenlede hiç boşuna konuşmasın. O eleştirenler orada müdahale edip ( gerekirse neden küfür ediyorsun diye tekme tokat dayak atmalı ) engellemiyorsa ve bunları pasivize edip dışlamıyorsa buda bi sorun.Evet Sivasımızın en büyük düşmanı kendini sivaslıyım sanan bu ahlak yoksunu beyinsiz insanlar ve ne acıdırki bunlar yaptıkları ahlaksızlıkla övünüyorlarda.Bunun çözümü bu tip insanları pasivize edip hem teşhir etmek hemde dışlamak. gerekirse komite kurulup ailelerine bile ,işte senin kardeşin,kocan,baban v.s. bu tür ahlaksızlığı yaptı diye teşhir etmek. Sivasın kurtuluşu sivaslıların elindedir bu gerçeği herkes kabullendin.
|