23.04.2007, 04:10
|
|
Usta Yiğido
978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: DENİZLİDEN FOTOĞRAFLAR VE İZLENİMLER
Selamlar Yiğidolar...
Duyduk ki Sivassporumuz kalkıp Sivastan Denizliye deplasmana geliyor.Dedik bir egeli yiğidoya da yakışan gidip takımını desteklemektir..
Düştük İzmirden yollara, zirvesi karla kaplı, heybetli,Honaz Dağının gölgesindeki Denizli karşıladı bizi...
Maç saat 3 deydi ancak saat 2 buçuk gibi stadın oraya varabilmiştim.Bir baktım ki Sivasspor tarafına bilet satmıyorlar.Denizlili arkadaşım dedi gel bizim taraftan gir.Ben dedim olmaz o kadar yol gelmişim , muhakkak Sivas tarafına girmem lazım. Benim durumumda bi kaç kişi daha vardı bilet alamayan,onlarla birlikte biraz dil dökme sonucunda içeri girebildik neyseki...
Sivasımıza kapalı tribünün üst kısmında yer ayrılmıştı.Ancak sivasa ayrıldığını zannettiğimiz tribünde denizlili kardeşlerimiz de vardı!.Yaklaşık 400 kişi vardı bizim tribünde bunların da 200 ü Sivaslı 200 ü Denizliliydi tahminen...
Maçtan önce de stada giden yollar ana baba günüydü..DEnizli halkı tamamen bu maça konsantre olmuştu anlaşılan.Resmen denizlililer maça akın etti. Kendilerine ayrılan yerleri tamamen doldurdular...
Maç başladı daha sonra .. sivasımız gayet de güzel başladı maça.İlk devre mükemmel topoynadık diyebilirim.Denizlispora adeta Sivassporumuzun bugün neden lig 5. si olduğunu gösterdik!Çok uygun pozisyonları da harcadık cömertçe..Mehmet yıldızın bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi hatta.İlk yarıdaki tek talihsizlik 30 numaralı fran sergio nun sakatlanmasıydı..ilk yarı oyun olarak Sivasın ezici üstünlüğüyle ama skor olarak 0-0 ile bitti...
İkinci yarıya gelecek olursak, ben bir takımın oyununun ilk yarı ve ikinci yarıda bu kadar farklılık gösterdiğini de ilk defa gördüm!!! ilk yarı DEnizli kalesini abluka altına alan sivas, 2. yarıda ciddi bi düşüşe geçti.Tabi bunda fran sergio nun sakatlanıp çıkmasının da büyük payı var.Hemen başlarda golü yedik. Ve tabi sonrası denizli tribünleri coştu.Bu arada bülent uygun bir ciddi hata yaptı bana kalırsa. Gökhan bozkaya ilk yarıda sağ kanattan ciddi bindirmeleriyle etkili oluyordu.Onu çıkarması büyük bi hataydı bence.Sarı kartı da olsa gökhan oynamalıydı.Yerine giren oyuncu ise bana kalırsa Sivassporun en vasıfsız oyuncusu! serdar topraktepe!!!.Futbolla alakası olmayan bu kişi bu takımda hala nasıl forma şansı buluyor anlamış da değilim.!!
Tabi bütün bunlar üstüste gelince yenilgi kaçınılmaz oldu..2. yarı maalesef denizli kalesini göremez olduk.Tribünlerdeki meksika dalgasıyla beraber denizlinin atakları da dalga dalga gelmeye başladı ve son dakkalardaki denizlinin 2. golü de kaçınılmaz oldu...
Benim edindiğim izlenim bülent uygunun bu maçı fazla önemsemediği şeklindeydi.Baliliyi ilk 11 de oynatmaması , sarı kart gören gökhan bozkaya yı da oyundan alması bunu gösteriyor....
Yorucu Denizli yolculuğundan bir de mağlubiyetle dönmek üzücüydü.Oraya gelip Sivassporumuzu destekleyen egelilere burdan teşekkür ediyorum.Horoz diyarından elimiz boş döndük ama haftaya bjk maçını alacağımızı umud ediyorum..
Saygılar selamlar..Yiğidolara Desteğe Devam!!!
|
|
|