Tekil Mesaj Gösterimi
-->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Alt 23.04.2007, 16:33   #127
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1225 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Arkadasim sen benim yazdigimi sonuna kadar okumadan yorum yaziyorsun ilk önce sonuna kadar oku sonra yorumunu yaz,ben Sivasspor maci satti diye bir sey yazmadim !!!! Tekrar okumanda fayda var.!!!!!.Arkadas mac baslamadan önce sivassporlu futbolcularin sari kart sinirinda kimin oldugunu iyi takip et . Balili nicin oynatilmadi görecegi bir sari kartla hafta sonu oynanacak BJK macinda oynayamacakti Demekki Bülent Hoca Baliliyi BJK macinda oynamasini daha uygun görmüs ki Macin sonlarinda oyuna aldi . Hocanin karari saygi duymaktan baska ne yapabiliriz .Her futbolcunun hayali BJK,FB,GS,TRB, maclarinda forma giymektir kendini en iyi pazarlayacagi maclar da bunlardir Türkiyede.Bunlar senin özel hayatin icin gecerli degilmi .Diyelimki bir sirkette calisiyorsun Diger rakip sirket sana calistigin sirketin 10 mislini veriyor Sen ne yaparsin ?????????
onurumun gerektirdiği şeyi yaparım...ekmeğini yıllarca yediğim kuruma saygısızlık etmem..kendi menfaatim için kurumun menfaatlerini satamam...