Tekil Mesaj Gösterimi
"RUNJE´YE GOLÜM VAR"
Alt 27.04.2007, 10:54   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart "RUNJE´YE GOLÜM VAR"

Sivassspor’un başarılı forvet oyuncusu Mehmet yıldız, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.İnşallah Runje`ye gol atmak tekrar bana nasip olur" dedi

Milli Futbolcu Yıldız, "Şu anda Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım. Biz de prestijimiz ve Avrupa için oynuyoruz. Sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Pazar günü sahada çok farklı ve istekli bir Sivasspor olacak. Onu tahmin edebiliyorum. Geçen hafta mağlup olduk. Bu nedenle kendi sahamız ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Ben kendi adıma pazar günü sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah Runje`ye gol atmak tekrar bana nasip olur" dedi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla