Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Erciyes'i Alkışlayalım
Alt 21.05.2007, 14:46   #67
izmirliyigido
Gast

Standart --->: Erciyes'i Alkışlayalım

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ALKIŞLAYALIM....ALKIŞLAMAKATAN ELİMİZ ESKİMEZ VE ACIMAZ AMA, ACABA ERCİYES BİZ AYNI DURUMDA OLSAYDIK BİZE AYNI ŞEYİ YAPARMIYDI? İŞİN KÖTÜSÜ NE BİLİYORMUSUNUZ? 2 RAKİBİNİ DE (Ç.RİZESPOR VE ANTALYASPORU) ÜST ÜSTE 2 MAÇTADA EVİNDE YENEMİYOR, SONRADA SİVASSPOR'DAN MEDET UMUYOR. TAMAM MAÇI KAZANABİLİRLER O AYRI. VE BENDE ASLA DÜŞMELERİNİ İSTEMİYORUM.

AMA, KAZANDIKLARI TAKDİRDE LİGDE YİNE KALAMAYACAKLAR VE AYNI ZAMANDA SİVASSPOR'UN 6.LIK HAYALLARİNE DARBE VURACAKLAR. YANİ HEM KENDİLERİNE ZARAR VERECEKLER, HEMDE BİZE.

EN İYİSİ BU OLAYI ÇOK DRAMATİZE ETMEDEN, OYNAYAN KAZANSIN DİYEREK CENTİLMENCE, İYİ NİYET ÇERCEVESİNDE OYNAMALARI VE MAÇIN SONUNDA SONUÇ NE OLURSA OLSUN ERCİYESSPOR'U TRİBÜNLERE ÇAĞIRIP "ALKIŞLAYALIM" VE STADI İNLETELİM. O ZAMAN FAİR-PLAY OLUR.

KEŞKE, HER 2 ÇAIDA KAZANIP KURTULSALARDI DA, SİVAS'A RAHAT GELSELERDİ, BİZDE MAÇA ÇIKARKEN O BAŞARIYI GÖSTEREN TAKIMI ALKIŞLARLA SAHAYA ÇIKARSAYDIK. ÇOK İNCE BİR NOKTADAYIZ. AMA ALKIŞLAMAKTAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ. "TEBRİKLER ERCİYESSPOR".....

.
Ben halen aynı fikirdeyim..Maça çıkarkende elele Tribüne çağırıp alkışlayalım, maç bitiminde sonuç ne olursa olsun yine alkışlayalım. Ama maçı kazanalım.

Çünkü bütün alternatifleri düşünerek puanlama yaptım, Erciyesspor bu maçı kazansa dahi hiçbir şekilde kurtulamıyor. Hem puanı yetmiyor hemde yetse dahi (42 puanlı takımlarla) ikil averajı yetmiyor ve % 90 küme düşüyor. Eee,,, o zaman neyi düşünyoruz ki biz? Biz kazanalım, biz kendi işimize bakalım. Erciyes kendi sahasında oynadığı maçları kazansaydı, Kayserisporda G.Antep, Denizlisporu yenseydi de hemşehrisini kurtarsaydı. Onları biz mi düşüneceğiz bu saatte?

Biz sadece alkışlarız, o kadar....