Tekil Mesaj Gösterimi
--->: TÜRKİYE/Bosna Hersek maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 03.06.2007, 22:31   #62
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: TÜRKİYE/Bosna Hersek maçı Tahmin ve Yorumları

Izdırapsa ızdırap

Ülke olarak ne bekliyorduk? Süper Lig’de ızdıraplı bir sezon geride kaldı. Türkiye Ligi’nin kalitesi ne ki, Milli Takım’dan büyük başarı bekleniyor. Maçtan bir gün önce Fatih Terim’in yabancı konusundaki tavrını yadırgadım. Bir yıl önce Milli Takım’ın başına yeni geldiği zaman bütün ülkede geleceğin oyuncularını yetiştirebilecek bir organizasyonu hedeflemiyor muydu? Şimdi ne oldu da böyle bir söylemde bulundu?
Devam ediyorum... Peki elindeki mevcut oyuncuların performansı ne durumda? Neden onların iyi mücadele etmesini, oyun disiplini içinde savaşmalarını sağlamıyorsun? Ülkedeki bazı vizyonsuz kulüp yöneticilerinin yabancı serbestliğindeki egoizminin Türk futbolunu kökünden yok edeceğini, neden yüreklilikle söylemiyorlar?
Zaten bizim oyuncularımızın, dün geceki oyundan çok önce, henüz Süper Lig bitmeden pilleri bitmişti. Bosna Hersek karşısında ben bu kadar kötü, mücadele etmeyen, birbirinden kopuk, birbirini anlayamayan zavallı bir takım seyretmedim.
Tabi Terim, kaleci Rüştü ile ilgili aldığı riskin bedelini de eleştiri alarak ödeyecektir. Uzun zamandır oynamayan kaleci Rüştü, İbrahim Üzülmez, Servet ve Gökhan Zan... Dört tane canlı bomba taşıyan defans oyuncularından fazlasını da beklemek hayal olurdu. Oldu da zaten...
Zaten dikkat edilirse Yunanistan ve Norveç maçlarındaki kazanılan puanlar da rakip kalecilerin büyük hatalarından gelmişti. Realist bakmazsanız, doğruları net görmezseniz, gelecekte başınıza böyle felaketler de gelmesi kaçınılmazdır. Maalesef şovlarla bir yere varamayız.
Yıldız oyuncularından yoksun genç kadrosuyla sahada yer alan mahalle takımı görüntüsündeki Bosna Hersek’ten 3 gol yemek, hakikaten çok üzücü. Bu gelecek maçları da olumsuz yönde etkileyeceği için 2008’e katılmamızın, bu nedenle işin zorlaşacağını kimse göz ardı etmesin.

Gökmen ÖZDENAK/Fanatik
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla