Tekil Mesaj Gösterimi
-->: YETKİ UYGUN´DA..
Alt 07.06.2007, 12:13   #2
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: YETKİ UYGUN´DA..

Yetkiyi Tam olarak Antrönere vermeyi dogru bulmuyorum. Senelerdir Türk Futbolunun kanayan yaralarindan biri de bu. Mehter takimi gibi bir adim öne iki adim saga iki adim sola ata ata yol alamiyoruz. Futbolun Dünyada en Büyük Endüstri oldugunu Duygusal yapiya sahip bir ülke vatandaslari olarak cok cabuk unutuyoruz. Antrönerlerden kimler gelip kimler gitmediki Antrönere iyi bir teklif yapilsa Örnegin Bügün FB , GS ,BJK Kim diyebilirki Hayir Bülent uygun Baskana söz verdi kesinlikle gitmez ve Sivassporun basinda kalir diye garanti verebilir !!!! Yarin ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez ... Futbolu Bulan Türk milleti olmadigini biliyoruz.Futbolun zevkli bir oyun oldugunu ve sevildiginide biliyoruz su an profesyonelce yönetilen klüblerin nerelerde oldugunu görüyor ve takip de ediyoruz . Avrupali takimlardaki ""SISTEM "" Nasil calisiyor !!!!!!!

1.Avrupadaki kücük gelirli klübleri nasil idare ediliyorlar ve basari yakaliyorlar...
2.Avrupalilar Transferde Tek yetkiyi Hocaya mi vermislar....
3. Futboldan cok iyi Anlayan kalici bir Danismana ihtiyac yok mu ...
4. Takimdan Gönderilecek ve Alinacak Futbolculari Böyle bir futbol ( otoriteri veya danismani ) diyelim takimin Antröneriyle Fikir alis verisinde bulunabilirler takimin cikarlarini korumak danismanin görevi oldugu icin detayli bir sekilde incelerler....
5. Daha yazilacak cok seyler var ama digerlerinide arkadaslarin tamamlayacaklarina inaniyorum .

Bunlar benim görüsüm katilan veya katilmayan tabiki olacaktir... saygilarimla.......