Tekil Mesaj Gösterimi
GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
Alt 12.06.2007, 21:35   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...

<!--StartFragment --> Başkan Mecnun Otyakmaz ,“ Sivasspor 5 milyonu aşkın Sivaslı taraftarları ile g&ouml;n&uuml;llerin takımıdır.Hep destek, tam destek takımı her zaman başarılı kılacaktır “ dedi.

<!--StartFragment --> Belediye tarafından İstanbul’da Taksim’de d&uuml;zenlenen “ Sivas Tanıtım etkinlikleri “ t&ouml;renine katılan ve Sivasspor stantını gezen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ,Sivasspor sevgisinin sadece Sivas’ta kalmadığını ve T&uuml;rkiye genelinin yanı sıra Avrupa’da çığ gibi b&uuml;y&uuml;d&uuml;ğ&uuml;n& uuml; belirterek “ Sivasspor 5 milyonu aşkın Sivaslı taraftarları ile g&ouml;n&uuml;llerin takımıdır.Hep destek, tam destek takımı her zaman başarılı kılacaktır “ dedi.

Y&ouml;netim Kurulu &uuml;yesi Murat Şahin ile birlikte taksim’e gelen ve Sivasspor Tanıtım g&uuml;nlerine katılıp, TSO Başkanı Osman Yıldırım,Belediye Başkanı Sami Aydın ve Vali Veysel Dalmaz ile birlikte bir araya gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor’un bu sezon başarılı bir grafik çizeceğini dile getirerek “ Sivas’ı her alanda s&uuml;per lige çıkarmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.Sivaslı Sivas’ına sahip çıkmalı “ dedi.

AVRUPA BİZİ TANIYOR
Sivasspor’un S&uuml;per lige çıkmasıyla birlikte Sivas adının duyulmaya başlanıldığını da s&ouml;zlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sadece sporda değil, her alanda Sivasspor’un başarılı olması için herkes &uuml;zerine d&uuml;şen g&ouml;revi yerine getirmeliyiz. Sivasspor iki sezondan beri T&uuml;rkcell S&uuml;per liginde başarıdan başarıya koşan bir takımımız,Bu sezon başarımız daha da artacak ve zirve hesapları yapacağız.Sivasspor sevgisini uluslar arası platforma taşımanın azim ve gayreti içerisindeyiz.T&uuml;rkiye bizi tanıyor, Avrupa’da tanımaya başladı ama d&uuml;nyanın tanıması için çabamız var.Sivas denince k&ouml;t&uuml; d&uuml;ş&uuml;nenlere Sivas’a sahip çıkarak, Sivas’ı her alanda s&uuml;per lige taşıyarak cevap vermeliyiz “ dedi.

Sivasspor sevgisinin çığ gibi b&uuml;y&uuml;d&uuml;ğ&uuml;n& uuml; , bu sevgiye layık olmak için başarılı olmak zorunda olduklarını da s&ouml;zlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sivasspor sadece y&ouml;netim kurulunun değil, t&uuml;m Sivaslıların takımıdır.Sivaslı takımına sahip çıkmak zorundadır. Takıma destek bekliyoruz. İyi bir takım, g&uuml;çl&uuml; bir takım oluşturmak için destek şart “ dedi.
Transfer çalışmaları ile ilgili olarakta g&ouml;r&uuml;şlerini dile getiren Otyakmaz “ Sivasspor’da tek yetkili B&uuml;lent Uygundur.Onun vereceği kararlara y&ouml;netim olarak destekciyiz. Takıma kazandırılacak olan sporcularla ilgili hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar yapmaktayız. G&uuml;çl&uuml; bir takım için elbette g&uuml;çl&uuml; sporcuları kadromuza dahil edeceğiz. Aceleye gerek yok “ dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla