Tekil Mesaj Gösterimi
YUNANİSTAN'DAKİ YİĞİDOLAR
Alt 03.07.2007, 11:03   #39
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart YUNANİSTAN'DAKİ YİĞİDOLAR

Ben Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr.A.Yaşar SERİN. (Sabiha Serin'in eşi)Üniversitem, Atina TEI Üniversitesinde 18-30 Haziran 2007 tarihleri arasında ders vermek üzere Öğr.Gör.Tamer Balıkçı ile birlikte görevlendirdi.Orada kaldığım sürede verdiğim dersle onların gönlünde taht krdum.Yunan Türk sanat kardeşliğini en sağlam biçimde perçinledik.Geleneksel Türk Sanatlarında "EBRU" sanatını anlattım.Öğrettim.Öğrenciler verdiğimiz dersi çok sevdi.Ekim Ayında bir kez daha çağırdılar. Atiana'da bulunduğum sırada caddelerde elimde Sivasspor bayrağı dolaştım.Bol bol fotoğraf çekildim. Yabancı Damat dizisinin çekildiği mekanları da gezdik. Orada da Sivasspor bayrağını açtım.Sivassporu tanıyanlar çıkıyordu.Bana Bravo Türko,bravo Sivassporlu Türk diye hitap ediyorlardı.Bu da beni bir Türk olarak Sivassporlu yiğido olarak gururlandırıyordu.Gümülcine'li Türk öğrenci Ender İsmail BAŞA'bize Yunanca-Türkçe tercumanlık yaptı.Atina'da çok iyi ağırlandık.Tüm yiğidolara selam olsun
YRD.DOÇ.A.YAŞAR SERİN
SİVAS
yasarserin@gmail.com
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla