Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Sivas şivesi
Alt 20.07.2007, 11:36   #36
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Sivas şivesi

Çok saygıdeğer can hemşerilerim
Sivas Şivesi ile yazdığım yazıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Sizlerin de şivemize katkılarınızı okudum ve çok memnun oldum.O zaman ben yine Sivas'ımızın şivesi ile siz saygıdeğer hemşerilerime diyorumki:
Gurban olduğum hemşerilerim şivemizde unutulan o dapdatlı sözleri yazmaya devam ediniz.Aslımızı inkarmı edeceğiz. Ecük kokümüze köceğimize saap çıkak.Çoluk çocuk aslımızı özümüzü unuddu geddi.Aha yarın bürgün bizde gara toprak olacuk. İşte o zaman guzularımız Sivas'ın nesini hatırlayacak,onlarda gendi canına ciğerine Sivasımızı nasıl tanıtacak.Yoook bele olmaz ben memleketimin özünü tanıtmalıyım dedim ve gollarımı sıvadım habire yazıyomda yazıyom.Uykum yok dunağim yok,çıkarım yok.Zabahlara kadar yazdığım yazılarımla aha bu internetteki köşe yazarlığı yaptığım köşelerimde habire Sivasımla ilgili yazıp Sivası cümle aleme tanıtıyorum.Sivasıma canım feda nediyim.Uykusuz kalsamda gam yemem.Yeterki Sivasımı herkes tanısın.Tek sebep Sivasıma sevdalı olmam.Bir cimcikte olsa tanıtabiliyorsam ölsemde gam yemem hemi vallah hemide billah:

Şimdilik bu kadar yeter sanırım.Lütfen sizlerde unuttuğumuzSivas'ımıza ait güzel sözlerimizi yazınız ki burada Sivas'ımızı burcu burcu koklamaya devam edelim efendim.
Allaha emanet olunuz hemşerilerim

<Selam ve saygılarımla...
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır