26.07.2007, 16:27
|
|
Usta Yiğido
221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: -->: --->: -->: HASAN KABZE GELİR Mİ ?
Alıntı:
YavuzTheYigido Nickli Üyeden Alıntı
Neden saka yapayim? Siz neden Cihan Haspolatlinin gelmemesini istiyorsunuz?
Benim gelmesini istememdeki neden Cihanin son derece yetenekli disiplinli ve caliskan bir futbolcu oldugudur.Bunu Lucescu, 2. doneminde Fatih Terim, Gheorge Hagi ve Eric Gerets devamli oynatmadimi?Basarisizmiydi.Fel dkampin kurgusunda dusunmedigi tarzda bir oyuncu oldugu icin gonderiliyor.Illaki kotu futbolcularmi gonderilir?Galatasarayda oynadigi 6 yillik sure icersinde 3 lig ve 2 Turkiye kupasi sampiyonlugu yasamis bir futbolcu icin aman bize gelmesin demenin mantigini bana anlatirsaniz memnun olurum.
Saygi ve sevgilerimle
|
YUKARDA YAZMIŞTIM AMA HERHALDE GÖRMEDİN. ONUN İÇİN BURAYA KOPYALADIM. AYNEN ŞUNU YAZDIM :
EVET DOĞRUSUN CİHAN KOCAELİSPOR'DAN GELDİĞİNDE ORTA SAHA ADAMIYDI. FATİH TERİM'İN İKİNCİ DÖNEMİYLE GELDİ. HATTA 2002 JAPONYA'YA DA GİTMİŞTİ. AMA DİKKAT EDERSEN KENDİNİ HİÇ GELİŞTİREMEDİ. ORTA SAHADA DA HİÇ BİR ZAMAN PASÖR BİR ADAM OLMAMIŞTI. DAHA ÇOK ÖN LİBERO DEDİĞİMİZ OYUN OYNAYAN DEĞİL , OYNATMAYAN BİR ADAM HÜVİYETİNDEYDİ. Nitekim HAGİ DÖNEMİYLE BİRLİKTE GALATASARAY'DA SAĞ BEK OLMADIĞINDAN ORDA OYNAMAYA BAŞLADI. CİHAN İLE VOLKAN ARSLAN ASLINDA O DÖNEMDE GS - FB MAÇINDA ETTİKLERİ MÜCADELE İLE GÜNDEME GELDİLER. AMA CİHAN HİÇ BİR ZAMAN BİR MAÇA DAMGA VURAMADI. HATTA BAKIN SPOR SİTELERİNE. GS CİHAN'I SATMA GEREKÇESİ OLARAK HİÇBİR ZAMAN DÜZ OYUNCU OLMANIN ÖTESİNE GEÇEMEDİ DEMİŞ. AGS FORUMLARINA BAKARSANIZ EN ÇOK CİHAN'IN GİTMESİNE SEVİNİYORLAR. BENCE BİZDEKİ AYTAÇ DAHA İYİ BİR DEFANS ADAMI. HA ORTA SAHA LAZIMSA O ZAMAN DA OLCAN TAM ORANIN ADAMIDIR.
BU ARADA CİHAN LUCESCU ZAMANINDA GS FORMASI HİÇ GİYMEMİŞTİR. LUCESCU'NUN İLK YILINDA SAĞ BEK FATİH AKYEL İKİNCİ YILINDA DA SEBASTİAN PEREZ'DİR.
|
|
|