Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Hasan Kabze
Alt 26.07.2007, 19:58   #661
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Hasan Kabze

Alıntı:
alico58_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BENCE HASAN KABZE'NİN GS AYRILMASININ NEDİNİ KALEKTER YADA KİŞİLİK DEĞİL HAKAN ŞÜKÜR GİBİ BİR 5 PARA ETMEZ PARA GÖZ İNSANIN OLMASIDIR.DÜŞÜNİN Kİ GALATASARAY'DA 3 SEZONDUR 15 GOLÜ BULAMAMIŞ VE 36 YAŞINDA BİR FUBOLCU KALIYOR DA 25 YAŞINDAKİ ASLAN GİBİ NEREDEYSE OYNADIĞI HER MAÇTA GOL ATAN BİR FUTBOLCU GÖNDERİLİYOR ARKADAŞLAR BENCE BU FUTBOLUN CİLVESİ BEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM HASAN'NIN GS DAN GÖNDERİLMESİNİN TEK SORUMLUSU HAKAN ŞÜKÜR DÜR.HASANIN KİŞİLİĞİNDEN FALAN DEĞİL SONUÇTA BİR ÜMİT KARAN KADAR GECE HAYATLARI İLE MEDYAYA TAŞINMADI HİÇ BİR ZAMAN VE O KADAR MİLLİYETÇİ BİR KARDEŞİMİZMİŞ Kİ HELAL OLSUN SİVAS TA BÜYÜMEDİĞİ HALDE 58 NUMARALI FORMAYI GİYDİ O KADAR FUTBOLCU VAR Kİ MEMLEKETLERİNİ İNKAR EDEN ( ÜMİT ÖZAT ) GİBİ.HASAN KABZE'YE BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.TÜRK FUTBOLUNUN ONUN GİBİ GENÇ VE AHLAKLI FUTBOLCULARA ÇOK İHTİYACI VAR.

SAYGILARIMLA.
Gardaş sen burda Ümit Özata çok büyük ayıp ediyorsun bence.Çünkü benim bildiğim Ümit Özat her zaman Sivasa gider Sivasspor tesislerine uğramadan gitmez.Sen onu 58 numarayı giymediği için söylüyorsan neden giymediğini söylim kendisi açıkladı hatta Fenerbahçede forma numaralarında sınır varmış onun transfer olduğu zamanlarda 5 numarayı giyincede onda kaldı.(nasıl Galatasarayda Bülent Korkmazın 3 numaralı forması gibi)