Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: SİVASSPOR :6 A.GÜCÜ :5
Alt 04.08.2007, 07:37   #28
izmirliyigido
Gast

Standart --->: -->: SİVASSPOR :6 A.GÜCÜ :5

Alıntı:
mahmut ünal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar öncelikle siwasspor camiasını selamlıyorum..ben şamil ünalı tanıyan bir kişi olark sizlere onun hakkında bilgi sunucam.nasıl topçu olduğuna siz karaar werin.ancak şunu söliim siwasa yüreiğini werecek ve büyük katkılar sağlıyabilcek bir topçudur.üstelik yaşıda şu an 21.
öncelikle werceğim siteden geçmişine bakabilirsinz

http://www.antalyasporum.com/popuphaber.asp?hid=4072

bu adresten geçmişiyle ilgli bilgilere ulaşabilirsinz.zaten ozamn ne demk istedğmi anlıcaaksınz.size şunu söliim siwasta yeni bir yıldız doğacak eğer yeternce şans werilirse.bu çock antlysporda çok haksızlığa uğradı.hakettiğini alamadı.we öle bi şeklde de gönderildi.ancak siwasspor yönetimi ondaki bu kabiliyeti gördü kadrosuna dahil etti.o da bunun karşılığnı fazlasıyla sivasa geri verecektir şüpheniz olmasın.hem manevi hem maddii.belki çok erken konuşuorm ama bu çock çok farklı bi topçu arkadaşlar.antalyasporda 6 sene oynadı altypyla brlkte.daha 14 yaşındayken profesyenllk teklfi geldi asden ancak o 18i bekledi.daha sonra gönderildi(haksız bi şeklde tıpkı yusuf şimşek gbi...) we üçüncü ligde mücadele werdi.2 yılda 40 ın üstünde maça çıktı we 10 a yakın gölü war.bu gollerin üç yada dört tanesi frikikten attı(asde altyapıda sayısız frikik gölü war;ben gözlermle şaht oldum bunların çoğuna).size şnu söliim her mesafe olursa olsun şut atıp gole çewireblin yetenekte bir topçudur kendisi.frkik kabiliyeti onun en önemli artısı.diğer bi artısıda fiziği.çok çalışan koşan parçalayan bi topçu.(appiah tarzı dielim).ayrıca ayağınada çok hakimdir.onun dışında asde defansda liberoda görew yapmştr.ama gerçek mewkisi ortasahanın heryeridir.bülent hoca şu an ona sağ bekte görew werior ama şuda war bi topçu heryerde oynayabilmeli bence.buda şamil de war fazlasyla.ayrıca onun lakabı pitbuldur.kısaca pit yanii.her gittiği takımda ona bu lakabı wermişlerdir çnkü bi pitbul gbi mücadele eder parçlar yırtar we futolu yüreğyle oynar.arkadaşlar sakın yanlış anlamayn tabki ben ne desemede önemli olan onun kendisini göstermesi gerekir ama sadce sordğnz soruya cewp wermek istedm.amacım onu öwmekte deil ama bu çocğa gerçekten bu zamana kadar çok haksızlıklar yapldı.werdiğim bilgiler size ışık olmuştur umarım.ilerleyn zamanda inşallah bana hak werirsinz.birlkte izleyip görcez zaten.herkese çok teşkkr ederm.uuzn bi yazı oldu ama ilglnp okuyanlara şimdiden teşkkr ederm.siwasspora yeni yılda hem kupada hemde ligde başarılar dilerim.saygılarmla...

ÖNCELİKLE, ANKARAGÜCÜ KARŞISINDA Kİ, TUR İLE SEZONA BAŞLAMAK ÇOK GÜZEL. İNŞALLAH BUGÜN DE KUPAYI KALDIRARAK MORALLİ BAŞLANGIÇ YAPARIZ.

AYRICA, ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİNE GÖRE SÜPER BİR YETENEK VAR ELİMİZDE. BÜLENT HOCA ONUDA FUTBOL PİYASASINA KAZANDIRACAKTIR BUNDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN. ARAMIZA HOŞ GELDİN "ŞAH ŞAMİL" ....

.