Tekil Mesaj Gösterimi
-->: İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNDEN İSTANBULLU SİVASLILARA ÇAĞRI
Alt 26.08.2007, 16:22   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNDEN İSTANBULLU SİVASLILARA ÇAĞRI

Sivassporumuz süper liğe cıktı cıkalı istanbulda seyirci kapasitesinde büyük düşüş oldu bunun nedelerinden bir kac tanesini ben kendi adıma şöyle tespit ettim 1=.sivassporu görmek istediği yere getirdikten sonra desteğini ceknler 2=.sivassporun maclarına gitsekte olur gitmesekte olur diyip süper liğde ebedi kalacağını düşünenler.3= büyüklerden tamamıyla ayrılamayanlar {kopamıyanlar} maclara gelmiyor. 4=bilet fiyatlarının çok yüksek olmasıki bencede gecerli bir sebep olarak değerlendiriyorum aslında bunların hepsi havadan suda sebepler insanın önce memleket aşkı ağır basmalı.her macta heyecan hat safhaya ulaşmalı. sivassporun biz yiğidolara vermiş olduğu gururla göğsümüzün kabarması,kalbimizin her an şehrimizin takımıyla atması,gerekli. bu yüzdende sivasspor istanbula geldiğinde stadyumdaki bize ayrılmış yerleri doldurmalıyız.biletleri kapışarak almalıyız gerisi boş şeyler her şey sivasspor için
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır