Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 26.08.2007, 19:39   #22
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_EMRE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her macı kazanacağız diye bir kural yoktur sağlık olsun bundan sonraki macları alırız inşallah herkes kendi adına konuşsun istnbuldaki sivasspor seyircisini olumsuz ve kırıcı sözlerle eleştirmeyelim seyirci vay niye maca gelmiyor diye maksadını aşan eleştirilerde bulunmanın maca gelenlerin ise vay niye bağırmıyor diye ayrı bir eleştiri herkes sizin gibi olamazki insanları maclardan soğutmayalım burası istanbul burda yaşantıyı siz ne zannediyorsunuz her şey imkan meslesi maca gelmeyenleri sivaslı saymamak sizin ne haddinize ne çabuk unutuldu istanbuldaki sivasspor taraftarları 10 binlerin 15 binlerin 20 binlerin desteklediği taraftarlara hiç kimsenin söz söyleme hakkı yoktur lütfen eleştiriler sevyeli olsun
SAYIN ABİCİM BURADA MAÇA GELMEYENLERE SİVASLI DEĞİL MUHABBETİ YAPMADIM TABİ OLANAK YOKTUR GELEMEZ PEKİ AFEDERSİN BEN CEBİMDE 5 MILYONLA SİVASTAN ÇIKTIM GELDİM ONLAR DA GELEMIYOR MU AMA KONU BU DEĞİL MAÇA GELENLER BAĞIRMADIKTAN SONRA DESTEĞİNİ WERMEDİKTEN SONRA O TAKIM YENILINCE TAKIMI ELEŞTİRMEYE FUTBOLCUYA KÜFÜR ETMEYE DE HAKKI YOK KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA KIMSENIN HAKSIZ YERE LAF SÖYLEMEYE HAKKI YOKTUR OLMADI VE OLMAYACAK!!!
1967DERNEK_EMRE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla