28.08.2007, 22:23
|
|
|
YASAKLI ÜYE
89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ
Alıntı:
berlinli1967 Nickli Üyeden Alıntı
BEN HATA YAPPTIM BEN BURDA SİVASA ZARAR VERLİMEMSİ İÇİN CAABALADIM YİNEDE VCABALARIM ARAMIZA FARK YOK KİMSE KİMSE KİMSENİN ANASINA SÖVMYE HAKKIDA YOK EĞER BÖYLE BİRSEY VARSA CEZASINI ORDA VERECEKTİN ŞİMDİ YOK BEN YAN YANA BAĞARAMAM ASLINDA YAN YANA BAĞIRIYOZ BAĞARMIYOZMU AMA KAFANIZA KOYMUŞSUNUZ SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA BİREY DEMİYORUM ASLINDA İYİ İNSANLARSINIZ ARADA HİÇ BİR PÜRÜZ YOK YETER BENCE DOSTLUK OLSUN DÜŞMANLIK DEĞİL BU KADAR DÜŞMAN CEVREMİZDE VARKEN BİZ BİRİBİRİMİZ SIRT CEVİRİYOZ
|
Sana Burda Kımse Hata Yaptın dEmıyor ama bak sende sunu cok ıyı cok ıyı anlamalısın kı zamanında olan olaylardan sonra bırlesme olsa bıle verım ALINAMAZ anlatmak ıstedıgımız bu İstanbul.b.ş.b ye macında bırlesme olduda ne oldu hıc bısıı merkez tayfa ayrı bagırıyor dernek ayrı cılgınlar ayrı... Rekabet her zaman en uygun zemını hazırlar bunu hıc bır zaman unutmayın bırlesme olsada verım olmayacagından bız bu karara karsıyız yoksa bızdee ıstıyoruzkı Bi TATANGALAR bi texas bi nalcacılar Bi carsı Bi gucluler gıbı tum turkıye bızı tanısın stadımıza gelen takımlar seyırcıden negatıf yonde etkılensın ama bu sivasta olmadı olmaz olmayacaktırda ...!
|
|
|