Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.06.2005, 13:23   #60
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Ben Serhatı (namı diğer Serhan KABURCUK) anlatmak istiyorum.Çünkü site yöneticileri ve aktif üyelerin bulunduğu bazı sosyal etkinliklerde ve tanışma ortamlarında bulunamadığım için başka hiç kimseyi şahsen tanımıyorum.Gerçi Sivasta ikamet edenlerden tanıdıklarım çok fazladırda kimin niki ney bilmediğim için onlarında kim olduğunu bilmiyorum.

Serhan......
Onunla ilk kez bir Turhal deplasmanında halamın oğlu Veysel sayesinde tanışmıştım.Gerçektende onu tanıdığım için çok mutluyum.
İri yapısının altında, çok masum olan ve kimseye karşı en ufak kötü bir niyet beslemeyen ,arkadaş canlısı,komik,sevecen Sivasspor uğruna herşeyi gözünü kırpmadan yapabilen,uzak mesafelerden sırf Sivassporun maçlarında bulunabilmek için gelen ve hafta sonunu yollarda geçiren bir arkadaşımız.İyiki varsın Serhat...

[size=7]Öncelikle kardeşim Serkan KUŞTARCI'ya selamlarımı ve saygılarımı yolluyorum...Beni iyi tarif etmişsin ...Ama unutmaki o senin iyiliğinden ileri geliyor Sende çok iyi bir arkadaşsın seninle Turhal deplasmanında başlayan arkadaşlığımız umarım uzun yıllar devam edecek...Gümüşhane deplasmanında yaşadıklarımızıda unutamam...

İYİ Kİ VARSIN SERKAN...
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır