16.06.2005, 22:26
|
|
Usta Yiğido
30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
|
Alıntı:
BROTHERS58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
metin gardasla yüzyüze tanışmadık ama tam sivasspor fanatiği olduğu belli.. sitede de oldukça aktif....balkanların en hızlı klavye kullanan adamlarından biri...
Ancakkkkkkk....nezaman chate girsem orda ama bi türlü bana selam vermiyo....naaptık gardas tavuğuna kışt mı dedik ? :lol: :arrow:
|
[size=7] Hakkı abim yanlışın var yaw...Metin abim kimsenin tavuğuna kış demez ...İletişim yanlışlığı olmuştur...Abi ikinizede anlattım valla daha ne diyeyim iyiki varsınız...[/size]
|
bu mesajda adı gecen üç kişiyide az cok tanıyorum.serhan gardsımı antalyada görmek bizleri gururlandırdı,KEŞKE HERKES ONUN KADAR FEDAKAR OLSA,ONUN SEVDİKLERİ İÇİN HER FEDAKARLIGI YAPACAGINA INANIYORUM,BUNUDA SİVASSPORA OLAN SEVGİSİ VE FEDAKARLIKLARIYLA GÖSTERİYOR.ARTI ONDA SİVAS CAZİBESİ VAR ÜNİVERSİTEDE KIZLAR AZ KOVALAMAMISTIR SERHANI.
HAKKI ABİMİZİN SESİYLE TANISMA SEREFİNE ERİŞTİK,ODA ORTA DOGU VE BALKANLARIN EN GARTANTİLİ VE HIZLI TASIMA İŞİNİ YAPAN SİVAS SEVDALISI ABİMİZ.
METİN ABİMİZLE SİTEDEN YAZISTIK SİVASSPOR ANKARADA ONA VE ONUN GARDASLARINA EMANET.TABİİ BİZDE ORDAYIZ İNSALLAH.ANKARAGÜCÜ TRÜBÜNÜNDE SİVASSPORA BASARI DİLENMİŞSE METİN ABİMİZE SORMAK LAZIM HER BABAYİĞİT YAPABİLİRMİ BUNU?TÜM SİTE ÜYELİRİMİZİ SEVİYORUZ HEP BERABER DAHA COK SEVİNECEK GÜNLER BİZİ BEKLİYOR.
|
[size=7] Vay gardasım saol yav...
Seni anlatmakta bana düştü...Hani derler ya bazı şeyler anlatılmaz yaşanır..Tamam işte tam öyle... Ben brother58 ile yani Bülent ile Antalya maçında iken bizzat tanıştım..Çok iyi bir arkadaş beni ve yanımdaki diğer yiğidoları Antalyada gerçekten güzel bir şekilde misafir etmeye çalıştı Allah kardeşimizden razı olsun...Bülentinde cefakarlığı tartışılmaz...[/size]
|
|
|