Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: M.YILDIZ 5 MILYON $
Alt 05.09.2007, 21:48   #9
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1191 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: M.YILDIZ 5 MILYON $

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Bülent Hocaya katilmiyorum 5 Milyon DOLAR diyor. Mehmetin ismi Mehmet degilde bir ingiliz,Italyan Alman,ispayol ismi olmus olsaydi Degeri 5,milyon Dolar mi olurdu 15 Milyon" Dolar mi olurdu. Manschster de oynayan Wayne Rooney le ne farki var ikiside cok güclü dayanikli ve her defans futbolcusunun korkulu Rüyasi Bizim Mehmetin tek dezavantaji isminin Mehmet olmasi ve Türkiyede Dünyaya gelmesi ??????? yazik halen Türkiyede o cevherin degerini bilmiyorlar. Fenerbahce Macinda Roberto carlosa bir omuz vuruyor carlos Avut cizgisinden disari cikiyor , Eduya bir bacak arasi Edu oyundan düsüyor, Luganoya bir calim atiyor Lugana sadece seyrediyor ücünün arasindan Rahatlikla siyrilip vurdugu top kalecinin ellerine carpip direkte patliyor Bu 3 lüyü bu duruma getirmek o kadar kolay degil MALIYETLERINE BAKIN YETER BU 3 LÜNÜN ??????
katılıyorum gardaşım 10 MİLYON Dolar bence

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla