08.09.2007, 11:09
|
|
|
Usta Yiğido
525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
işte yedekler bile ciddiye almadı..hepsi birysel oynadı bu maçı anlamlı bir kupa maçı değilde kendilerini ispatlama maçı gibi gördüler ve o yönde oynadılar..ayrıca kasımpaşanın 4 golünden sonra "beş,beş" diye bağıran taraftarı(!) da kınıyorum..
|
Ciddiye almayan ilk önce Bülent Uygun'du çünkü çıkardığı kadro tamamen fiyaskoydu... Taraftar da oraya güzel futbol seyretmeye geliyor... Güzel futbolu oynayan da rakip takımdı alkışlandı ve bende alkışladım bundan kınanacak bir şey yok... İyi oynayan futbolun hakkını veren her takımı alkışlarım... Biz üst üste 3 pas yapamazken onlar çok güzel defansın arkasına sarkıyorlardı... Özellikle sağ kanat oyuncuları çok iyiydi... Futbol ciddiyettir hoca ciddiye almazsa cemaatten de bir şey beklemek yanlışlk olur... Dün en büyük yanlışlardan biri Mohammed Ali'nin oynatılmasıydı... Oynamak istemediği her halinden belliydi... Yedek futbolcular bireyselliklerini ön plana çıkaracaklar ki hocaya kendilerini gösterebilsinler... Ama dün yeni transferden başka da göze batan oyuncu yoktu...
|