-->: UEFA´YA GİTMEYECEĞİZ!
Bu Düsünce ve bu Mantikla Bir yere varilmaz Ney, mis UEFA,ya gitmeyecegiz. 3 Puana ihtiyacimiz yok Cikip fark yapalim .O,zamanda oynadik 3 puan almak icin sonuc ne oldu alamadik nerden biliyorsunuz tekrarinda 3 puan alacaginizi nerden biliyorsunuz fark yemececeginizi neden 3 Puanimizi almak icin UEFA,ya gitmiyoruz O,zaman Liglerde neden kaliyoruz böyle düsünceyle Futbol oynanmaz Böyle düsünmekle takima zarar verdiginizi bilmiyorsunuz .Takima fikir üretmek istiyorsaniz Takima faydasi olacak fikir üretilsin yoksa Hakkimizi vermekle takimin hakkini karsi tarafa hediye etmek anlamina gelir .Biz nicin liglerde oynuyoruz Puan almak yukarilara takimi tasimak bizim icin Her puan önemli yok biz istemiyoruz 3 puani UEFA,ya gitmiyoruzla ne futbol olur ne takim bir bakmisin Depe takla yerdesin iste o,zaman degil 3 puani tek puaninda ne kadar ise yaradigini anlarsiniz bunu Sayin Mecnun baskanin ve taraftarin bir kez daha vede 10 defa düsünmelerini ümit ediyorum bunu yazmakla bana kimse saldirmasin ben dogru gördügümü yazdim
|